Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Neuf commercial a louer à Gent Vlaanderenstraat 25

Sauvegardez
8.000 / mois
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Bureau dans le centre de Gand à louer

Publiez sur 04/11/2019

Commercial neuf.

In de bruisende binnenstad van Gent vindt u het prestigieuze nieuwbouwproject Domus Aurea gelegen in het tweede deel van de Vlaanderenstraat. Deze winkelstraat staat gekend voor haar waardevol vastgoed, de betere handelszaken en hoogst exclusieve verblijven. Met haar directe bereikbaarheid, tussen het Zuid en de drie torens, biedt de Vlaanderenstraat een fel begeerde visibiliteit dankzij de erg drukke passage van zowel voetgangers, fietsers, de tram- en buslijnen en het doorgaand autoverkeer. 

Dit internationaal bekroond meesterwerk bestaat uit twee uiterst luxueuze appartementen en een prestigieuze doorzon handelsruimte. Deze laatste bevindt zich zowel over de volledige gelijkvloerse als de voorste zijde van de eerste verdieping. Dankzij de riante glaspartijen over beide bouwlagen werd een hoogst uitzonderlijke visibiliteit en etalageruimte gecreëerd. Bovendien is er nog een tweede vitrine langs de Notarisstraat. 

Met een totale handelsoppervlakte van maar liefst 300 m² biedt deze unieke handelsruimte een waaier aan commerciële mogelijkheden. Het pand wordt wind- en waterdicht opgeleverd en kan afgewerkt worden naar eigen smaak in functie van uw activiteiten en voorkeuren. De mogelijkheid tot het bijhuren van een ondergrondse autostaanplaats, toegankelijk via de autolift uitgevend langs de Notarisstraat, vormt een bijkomende troef. 

Oplevering voorzien in het voorjaar van 2020. 

  • Détail
  • Financier
1945256
september 2019
2 Façades
€ 8.000
300,00 m²
2019
Oui conformement à
Oui
Pas d'application
Pas d'application
55
Non
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Bureau A louer
Sauvegardez

Gent

€ 3.750

Bureau A louer
Sauvegardez

Gent

€ 2.500 - 10.000

Commercial A louer
Sauvegardez

Gent

€ 6.015

Recevez en première les

Recevez en première les à Gand dans votre boïte mail