Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Maison de vacances à louer Groede, Waalsestraat 1 / A

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison de vacances - Waalsestraat , 4503 Groede

Publiez sur 06/06/2016

Maison De Vacances 3 Chambres.

Groede, een Vlaamse parel tussen Cadzand en Breskens. Roots tot in de 12e eeuw. Polders, dijken, schorren en duinen. Ongerepte stranden. De zee in haar pure schoonheid.
Schilderachtige huizen, straatjes en stegen. 15e Eeuwse Kerk, de markt met de trap- en klokgevels, de kiosk. Oude ambachten en culinaire hoogstandjes. Artiesten en oldtimers.
Het gezang van vogels én de stilte. Hippe strandpaviljoenen als ‘Puur’ en ‘Beach 25’. Redenen genoeg om deze bijzondere plek te (her)ontdekken.

Het huis bevindt zich in de Walenstraat, in de dorpskern op een steenworp van de markt., 3 km van het strand. Authentieke elementen werden gecombineerd met frisse moderne accenten. Heel veel licht en een super leuk terras in oude blauwsteen waar je de hele dag van de zon kan genieten.
Inkom met (steile maar heel mooie) trap-berging-living met zit- en eethoek en open ingerichte keuken met alle toestellen-royale badkamer met inloopdouche, dubbel lavabomeubel en hangtoilet.
Op de verdieping : 3 mooie slaapkamers-2de badkamer met douche, lavabomeubel en toilet.
Cv gas.

Structure : Badkamer (2) , Chambre à coucher (3) , Terras
  • Détail
  • Financier
1269529
€ 200 - 300
En demande
En demande
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Maison de vacances A louer
Sauvegardez

Cadzand

€ 100 - 200

Recevez en première les

Recevez en première les à Groede dans votre boïte mail