Appartement non à louer Heist-op-den-Berg Noordstraat 16 / 4

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartement - Noordstraat, 2220 Heist-op-den-Berg

Publiez sur 30/08/2021

Appartement 3 Chambres à l'étage 1.

U treft dit ruime appartement in een recent gebouw op wandelafstand van de  Bergstraat, zeer centraal en toch rustig gelegen. Het bevindt zich op de eerste verdieping en is bereikbaar zowel per trap als met de lift. 

Vanuit de private inkomhal heeft u toegang tot de andere woonvertrekken. De woonkamer ligt langs de achterzijde, met een onmiddellijke toegang tot het terras. Hier vinden we ook de ruime en zeer volledig ingerichte, moderne open keuken. 

De badkamer beschikt zowel over een douche als over een ligbad. Een tweede toilet en een dubbel lavabomeubel bieden het nodige comfort. Verder zijn er een berging, een apart toilet, 3 slaapkamers en een tweede terras aan de voorzijde van het gebouw. 

In de kelderverdieping beschikt u over een autostaanplaats, afgesloten kelderberging en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Dit prachtige appartement is onmiddellijk beschikbaar en zeker uw bezoek waard! Contacteer ons om een bezichtiging in te plannen.

Structure : Autostaanplaats , Badkamer , Berging , Inkom , Kelderberging , Keuken , Nachthal , Slaapkamer (3) , Terras (2) , Toilet , Woonkamer
  • Détail
  • Financier
3059919
125,00 m²
2008
1
Oui
71 kWh/m²
icon epc epc_A
/
/
Pas d'application
/
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Heist-op-den-Berg dans votre boïte mail

End Code