Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Bureau à louer Izegem, Marktstraat 35

Sauvegardez
750
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Bureau - Marktstraat, 8870 Izegem

Publiez sur 05/12/2018

Bureau.

Goed gelegen handelsruimte in de Marktstraat van Izegem. Deze ruimte kan ingerichte worden als kantoor- of praktijkruimte. De handelsruimte heeft een aantrekkelijke etalage en is volledig ingericht met ingemaakte kasten en laden. Een toonbank is ook aanwezig voorzien van kasten. Airco is voorzien in de winkelruimte alsook een veiligheidsrolluik.
Aansluitend zijn er 3 paskamers. Er is een toilet + bergruimte. Achteraan de winkelruimte is er een keuken voorzien van kookfornuis, dampkap en afwasbekken. Er is heel wat bergruimte dat kan gebruikt worden om een voorraad te plaatsen of tevens als kantoor- of praktijkruimte. Een terras is ook aanwezig. Verwarming : aardgasconvectoren.
Dit pand is uiterst geschikt als kledingboetiek, verkoop van allerhande artikelen of als bureel- of praktijkruimte. Neem gerust contact op met ons kantoor indien u het pand wenst te bezichtigen. Ref.: 7065.

  • Détail
  • Financier
1725193
€ 750
Pas d'application
Pas d'application
/
Pas d'application
/
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A vendre
Sauvegardez

Izegem

Maison A vendre
Sauvegardez

Zwevegem

€ 110.000

Maison A vendre
Sauvegardez

Coxyde

€ 320.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Izegem dans votre boïte mail