Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Projet a louer in Ranst

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Projet - Ranst Savoir l'adresse?

Publiez sur 05/01/2011

Projet.

Dit bedrijvencentrum stelt een 27-tal recente kantoorunits met airco ter beschikking met de meest uitgebreide faciliteiten inzake onthaal, secretariaatsdiensten, telefonie, fax, internet, copyservice,… kortom allemaal zaken die een ondernemer nodig heeft om professioneel te kunnen functioneren maar welke zeer veel geld - en vooral energie - kosten om goed georganiseerd te krijgen.

Bedrijvencentrum Ranst richt zich tot ondernemers die het nut inzien zich te kunnen concentreren op hun kernactiviteit, mensen die veel onderweg zijn maar toch een representatieve thuisbasis willen of buitenlandse bedrijven die hier een vestiging willen met beperkte overhead.

Last but not least is er in het gebouwencomplex een moderne fitness geïntegreerd, onder het motto a healthy mind in a healthy body.

Bedrijvencentrum Ranst heeft parkeergelegenheid voor ca. 90 wagens, en voor de liefhebbers van het openbaar vervoer is er een halte van De Lijn vlak voor de deur.

  • Détail
  • Financier
475849
€ < 100
Non
/
/
/
.
Pas d'application
/
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A louer
Sauvegardez

Lier

Projet A louer
Sauvegardez

Edegem

Projet A louer
Sauvegardez

Deurne

€ 1

Recevez en première les

Recevez en première les à Ranst dans votre boïte mail