Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Appartement neuf a louer à Roeselare, Spanjestraat 15 / 4.01

Sauvegardez
625
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Roeselare : Tof hip nieuw dakappartement in het centrum nabij station met 2 slaapkamers en twee terrassen . Mogelijkheid om een garage bij te huren. Totale oppervlakte 107,04 m2.

Publiez sur 06/05/2019

Appartement neuf 2 Chambres à l'étage 4.

Roeselare : Tof hip nieuw dakappartement in het centrum nabij station  met 2 slaapkamers en twee terrassen . Mogelijkheid om een garage bij te huren. Totale oppervlakte 107,04 m 2 .Deze residentie bevindt zich in de onmiddellijke omgeving van commerciële zaken zoals winkels, bakkers en slagers, bioscoop, enz...Mogelijkheid om een garage bij te huren.

Het appartement is tot in de puntjes afgewerkt met de beste materialen, uniek in dit gebouw is dat u via lift in uw eigen appartement binnenkomt zonder gemeenschappelijke ruimten. Door de kleinschaligheid (5 appartementen) is de rust in het gebouw gegarandeerd.

Het lage energieverbruik zal hier een extra troef zijn, ook de vloerverwarming zorgt voor de voldoende warmte zonder het verlies van muren. Syndic 35€.

Onmiddellijk vrij. Bel ons vrijblijvend op voor een bezoek en de nodige info. Wij begeleiden u graag met de glimlach op zoek naar uw droomwoning & bedrijfsvastgoed. En garanderen met veel plezier een “klare kijk” op (h)eerlijk vastgoed. T.


Structure : Badkamer , Berging , inkomhal , Slaapkamer (2) , Terras (2) , Toilet , Woonkamer
  • Détail
  • Financier
1831268
€ 625
81,00 m²
2018
4
En demande
En demande
Oui
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A louer
Sauvegardez

Roulers

€ 600 - 700

Appartement A louer
Sauvegardez

Roulers

€ 600 - 700

Appartement A louer
Sauvegardez

Roulers

€ 625

Recevez en première les

Recevez en première les à Roeselare dans votre boïte mail