Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Appartement non à louer Roeselare Weststraat 40 / 7

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Ruim appartement met twee slaapkamers en veel lichtinval

Publiez sur 20/10/2020

Appartement 2 Chambres à l'étage 3.

Dit ruim verzorgd appartement van 92 m² is gelegen op de derde verdieping in een rustige residentie.
Het appartement bestaat uit een ruime inkomhal met een apart toilet, badkamer met ligbad, twee slaapkamers, een ruime woonkamer, een keuken en een keukenberging. De keuken is voorzien van een kookplaat met dampkap, oven, spoeltafel en koelkast. Er is een groot schuifraam vooraan in de woonkamer die uitgeeft op het terras vooraan. Vanwege het grote raam en het raam op de zijkant is het een zeer aangenaam zonnig appartement.
Aan de achterzijde is er nog een tweede terras, dus er is mogelijkheid om steeds van de zon te genieten. Bij het terras achteraan hoort nog een kleine buitenberging. In de kelder is nog een kelderberging.
Achteraan het gebouw ligt een garage, huurprijs 60 euro per maand. De achterzijde kijkt uit over de gemeenschappelijke tuin. Aan de voorzijde is er eveneens een mooi uitzicht.

Voor het appartementsgebouw zijn parkeerplaatsen voor de bewoners en de bezoekers. De ligging van het appartement is zeer centraal, vlakbij het geitepark en op wandelafstand van het stadscentrum van Roeselare. De ring en de autosnelweg zijn goed bereikbaar, alsook het station. In de Westlaan zijn verschillende winkels op wandelafstand.
Gemeenschappelijke kosten: 50 euro per maand. 
Het appartement is onmiddellijk beschikbaar.
Neem contact op voor een bezoek. 051|201.400

Structure : Badkamer , Berging , Garage , Hall , Keuken , Slaapkamer (2) , Terras (2) , Toilet , Woonkamer
  • Détail
  • Financier
1861790
50,00 €
92,00 m²
92,00 m²
92,00 m²
14,00 m
3
Oui conformement à
Oui
240 kWh/m²
/
Construction permis
Pas d'application
/
/
Non-sujetté aux inondations

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Roulers dans votre boïte mail