Appartement non à louer Roeselare Weststraat 42 / 10

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Recent vernieuwd appartement met twee slaapkamers en terras

Publiez sur 20/10/2020

Appartement 2 Chambres à l'étage 4.

Modern en recent vernieuwd appartement gelegen nabij het centrum van Roeselare. Het appartement bestaat uit inkom, woonkamer, keuken, berging, badkamer, 2 slaapkamers, kelderberging, terras aan voor- en achterzijde van gebouw.

De keuken is volledig ingericht en voorzien van een spoeltafel, vaatwasmachine, keramische kookplaat, dampkap, oven en koelkast. Via de keuken komen we tot in de aparte berging, de berging is voorzien van een wasmachineaansluiting. De badkamer is uitgerust met een badmeubel, inloopdouche en toilet. 

Aan de achterzijde van het gebouw ligt een mooi aangelegde tuin, waar de bewoners kunnen genieten van de rust. Aan de voorzijde van het gebouw is ruime parkeergelegenheid.  Gemeenschappelijke kosten: € 50/maand.

Ideale ligging nabij Geitepark en centrum van Roeselare. Ook vlotte verbinding met ring rond Roeselare. Beschikbaar vanaf 1 december 2019. Neem contact op voor een bezoek aan dit prachtig appartement! (00 05) 1/2 ... (voir)

Structure : Badkamer , Berging , Hall , Keuken , Slaapkamer (2) , Terras (2) , Toilet , Woonkamer
  • Détail
  • Financier
1907479
50,00 €
85,00 m²
2014
4 Appartement 2
Oui
424 kWh/m²
icon epc epc_E
/
/
Pas d'application
/
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Roulers dans votre boïte mail

End Code