Maison non à louer Rumbeke Jozef Delbaerestraat 5

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Verzorgde rijwoning nabij centrum Rumbeke

Publiez sur 20/10/2020

Maison 2 Chambres.

Ruime woning met rustige ligging nabij centrum Rumbeke.
De woning bestaat uit inkom met gastentoilet, ruime woonkamer met ingerichte open keuken, badkamer, wasplaats, (fietsen)berging en zonnig terras.
De keuken is volledig ingericht en voorzien van kookfornuis op gas, dampkap, spoeltafel, microgolfoven, heteluchtoven en koelkast. Vanuit de keuken komen we tot in de ruime kelder.
De badkamer is voorzien van badmeubel en ligbad met mogelijkheid om te douchen. De wasplaats is gelegen aan de achterzijde van de woning, er zijn inbouwkasten aanwezig en een spoeltafel. Grenzend aan deze ruimte ligt de fietsenberging, die toegankelijk is via de achterzijde achterkant van de woning. Vanuit de berging en vanuit de woonkamer is er toegang tot het zongericht terras met vijver. Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers aanwezig, een dressing en een kinderkamer/bureau.
Alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing. Er is centrale verwarming aanwezig op aardgas.
De woning is afgewerkt met mooie materialen.
Beschikbaar vanaf 15 mei 2020!
Neem contact op voor een bezoek! 051|201.400.

Structure : Badkamer , Berging , Bureau , Dressing , Hall , Keuken , Parkeerplaats , Slaapkamer (2) , Terras , Toilet , Wasplaats , Woonkamer
  • Détail
  • Financier
2167660
Oui conformement à
302 kWh/m²
icon epc epc_D
/
/
Pas d'application
/
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Rumbeke dans votre boïte mail

End Code