Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Appartement neuf a louer à Sint-Niklaas, Antwerpse Steenweg 21

Sauvegardez
550
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartement - Antwerpse Steenweg, 9100 Sint-Niklaas

Publiez sur 09/03/2019

Appartement neuf 1 Chambre.

Nieuwbouw assistentiewoning van 72 m² + balkon.
Dit gunstig gelegen appartement situeert zich op de hoek van het gebouw en heeft een fraai uitzicht. Het appartement ligt op de 1e verdieping en heeft een leefruimte met heel veel lichtinval en toegang tot balkon. Open en volledig ingerichte keuken. Grote badkamer met toilet, douche en lavabo. Berging met voorziening voor wasmachine. Balkon 4,40 m². Op het gelijkvloers bevindt zich de gemeenschappelijke ontspannings- en ontmoetingsruimte met kitchenette en aansluitend een groot terras. Lift aanwezig. Aluminium ramen met dubbele beglazing en verticale zonnewering. Videofoon. Het appartement is geschikt voor rolstoelgebruikers. Ligging nabij openbaar vervoer, winkels en supermarkt.
Huurprijs exclusief verbruik en exclusief dagprijs van 10,31 euro voor service, 24/24u noodhulp en onderhoud gemeenschappelijke delen.
Voor deze assistentiewoning komen 65 plussers en iedereen - onafhankelijk leeftijd - in aanmerking die aangewezen is op periodieke zorgverstrekking maar overwegend zelfredzaam is 's nachts.
Bezichtigingen op afspraak: 5 85 93 Eberhard Ferket - HUSCH vastgoed

Structure : Badkamer , Slaapkamer , Toilet , Tuin
  • Détail
  • Financier
1734861
€ 550
77,00 m²
72,00 m²
2018
En demande
En demande
/
Pas d'application
/
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A louer
Sauvegardez

Saint-Nicolas

€ 600

Appartement A louer
Sauvegardez

Saint-Nicolas

€ 595

Appartement A louer
Sauvegardez

Sint-Niklaas

€ 500

Recevez en première les

Recevez en première les à Sint-Niklaas dans votre boïte mail