Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Commercial à louer Semmerzake

Sauvegardez
900 / mois
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Stijlvol kantoor in landelijke gemeente Savoir l'adresse?

Publiez sur 12/04/2019

Commercial à l'étage 2.

Dit gebouw is volledig gerenoveerd en voorzien van alle modern comfort. De verwarming is een combinatie van vloerverwarming en klassieke radiatoren. Ideaal kantoorruimte om uw klanten met klasse te ontvangen. Door de combinatie van moderne en authentieke materialen ontstaat er een rustige en stijlvolle werkplek, bureel of ontvangstruimte. De bruto vloeroppervlakte bedraagt ca. 123m2 zonder het zonnige terrasje. De keuken is nog niet geïnstalleerd maar wordt besproken met de huurder. De ruimte is verdeeld over het gelijkvloers en een vloeroppervlak op het eerste verdiep. 
Het pand is gelegen in de historische dorpskom van Semmerzake (Gavere) op een steenworp van de N60 die verbinding geeft naar alle grote verkeersassen. Parkeermogelijkheid is geen probleem. De ligging is top!!! 
Bent u nieuwsgierig? Neem snel contact met Vastgoed De Haes en vraag naar Luc De Haes op tel.: Wij organiseren graat een bezoek voor u. Tot binnenkort. 

Structure : Bureau (3) , Keuken , Terras , Toilet
  • Détail
  • Financier
1786184
€ 900
123,00 m²
123,00 m²
2018
Zuid
2
Non
/
/
Oui
Inventaire du patrimoine architectural
/
Pas d'application
/
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Maison A vendre
Sauvegardez

Moorsele

€ 220.000

Commercial A vendre
Sauvegardez

Moorsele

€ 270.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Deerlijk

€ 295.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Semmerzake dans votre boïte mail