Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Commercial à louer Wetteren, Oosterzelesteenweg 2

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Commercial - Oosterzelesteenweg, 9230 Wetteren

Publiez sur 21/11/2018

Commercial.

Zeer mooi restaurant, volledig geïnstalleerd op een heel gunstige locatie. Compleet met alles erop en eraan. 2 ruime vergaderruimtes die volledig open gaan tot één grote ruimte. Voldoende parkeerplaatsen, terras, complete keuken met alle toestellen voor handen. Het restaurant krijgt u in gebruikstelling, dus geen overname maar alleen een waarborg. U betaald een bepaalde huurprijs maar u kan profiteren van een terug-win effect dankzij het clienteel van het hotel. 
De eigenaars zijn op zoek naar een geschikt koppel of bedrijf om het restaurant te runnen. Het restauarant moet 7 op 7 open zijn om de hotelgasten te kunnen bedienen. U krijgt dan ook de mogelijkheid om naast de zekerheid van de inkomsten van het hotel een bloeiende zaak te starten met heel groot potentieel.
Alle bijkomende info en cijfers kan u verkrijgen via ons kantoor. Gelieve indien u niet over voldoende reserve en ervaring beschikt u te onthouden.

  • Détail
  • Financier
1749789
Pas d'application
Pas d'application
/
Pas d'application
/
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Commercial A louer
Sauvegardez

Melle

Commercial A louer
Sauvegardez

Destelbergen

Recevez en première les

Recevez en première les à Wetteren dans votre boïte mail