Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Projet neuf a louer à Wezemaal, Aarschotsesteenweg 146

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Assistentiewoningen te Wezemaal vanaf 39 euro per dag, inclusief dienstverlening.

Publiez sur 25/04/2019

Projet neuf 1 Chambre.

TE HUUR: goed gelegen assistentiewoningen te Wezemaal met 1 slaapkamer, ruime badkamer en terras.

De appartementen zijn van alle comfort voorzien: vloerverwarming, elektrische zonnewering, videofoon, noodoproepsysteem, muggenhorren, enz...

In een assistentiewoning van residentie De Lelie woont u in een nieuw en comfortabel hedendaags appartement, maar zonder de zorgen die een huis met zich mee brengt. Een assistentiewoning biedt u alle gemoedsrust en hulp bij praktische beslommeringen. U blijft genieten van uw vrijheid en privacy en dit in een centraal gelegen en aangename omgeving.

De huurprijzen zijn per dag, en bedragen tussen 24 en 29 euro per appartement per dag (voor 1 of 2 personen) en 15 euro per dag voor de dienstverlening (voor 1 of 2 personen). In totaal kunt u dus huren vanaf 39 euro per dag.

Bovenop het basisdienstenpakket kan u kiezen tussen een ruim aanbod aan servicepakketten, zodat u de bijkomende dienstverlening kan aanpassen aan wat u op dat moment nodig heeft. Daarmee kan u gerust zijn dat u alle hulp krijgt die u - nu of in de toekomst – nodig heeft, en dit alles op dezelfde site.

De dienstverlening van 15 euro per dag omvat onder meer: 
uw persoonlijke veiligheid die gewaarborgd wordt door een noodoproepsysteem in alle ruimtes van uw woning, dat 24/24 en 7/7 in verbinding staat met het naastgelegen woonzorgcentrum De Lelie.
Aanwezigheid woonassistent.
Centrale huisvuilophaling.
Ijsvrij houden van de toegangswegen in de winter.
Gebruik  gemeenschappelijke ruimtes en tuin.
Wifi in gemeenschappelijke delen.
Leeshoek met dagelijks dagblad en tijdschriften.
Groendecoratie in gemeenschappelijke ruimtes.
Schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes.
Onderhoud van de parkomgeving rond het gebouw.
Dienstverlenging door klusjesman (max 15 minuten per maand).
Enz...

Tegen meerprijs


Mogelijkheid maaltijden te  bestellen.
Schoonmaken appartement.
Zorg (dagelijkse hulp, medicatiebedeling, enz...


Elke assistentiewoning bestaat uit een woonkamer met volledig ingerichte keuken, een aangepaste badkamer met inloopdouche, een slaapkamer, een berging, en bijna allemaal hebben ze ook een terras. Met een E peil lager dan 60 zijn deze flats bovendien uitstekend geïsoleerd.

De assistentiewoningen zijn verspreid over 3 verdiepingen. U hebt eveneens de mogelijkheid een ondergrondse autostaanplaats bij te huren aan  2,5 euro per dag.

Het gebouw is uitgerust met 2 liften, en is er zo op voorzien dat alles bereikbaar is zonder dat u de trap moet nemen. Het ganse gebouw is rolstoeltoegankelijk. Gelijkvloers zijn er bovendien een polyvalente ruimte ter beschikking van alle bewoners, waar er ook een leeshoek is met dagelijks dagblad en tijdschriften.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u rechtstreeks contact opnemen met de mensen van De Lelie op 016 892 000 of via 


Structure : Badkamer , Berging , Keuken , Slaapkamer , Terras , Woonkamer
  • Détail
  • Financier
1824047
€ 38
2016
Oui conformement à
Oui
Pas d'application
Pas d'application
60
Non
Oui
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non
Non-sujetté aux inondations

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A louer
Sauvegardez

Wilsele

Projet A louer
Sauvegardez

Herent

Recevez en première les

Recevez en première les à Wezemaal dans votre boïte mail