Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Neuf projet a louer in Wilsele Schotelveldstraat 10

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Residentie Goodlife Wilsele

Publiez sur 13/04/2019

Projet neuf.

GOODLIFE is een modern woonproject in het centrum van Wilsele Putkapel met 36  volledig afgewerkte assistentiewoningen, ontworpen op maat van de bewoners. Een mix van stijlvolle één- en twee-slaapkamer appartementen, elk voorzien van een mooi terras. U kiest uit verschillende lichte, ruime appartementen, gebouwd met duurzame en kwaliteitsvolle materialen.
 
De gemeenschappelijke ruimte is er één om van te dromen. Deze ‘lobby’ is een ontmoetingsplaats voor bewoners, bezoekers en de beheerder. Een centrale haard zorgt voor een huiselijk en warm gevoel. Aansluitend op de lobby ligt een prachtige aangelegde tuin met terras. 
?
Deze erkende assistentiewoningen worden gebouwd op maat van de zelfstandige 65-plusser. Iemand die er levenslang kwalitatief en zelfstandig wil wonen, met alle privacy, veiligheid, gezelligheid en comfort van een nieuwbouwappartement, aangevuld met discrete ergonomische ingrepen en bovendien volledig rolstoeltoegankelijk.
 
De bewoners worden bijgestaan - waar zij dat wensen- door een woonassistent in hun dagdagelijkse bezigheden. Deze vertrouwenspersoon brengt zorg binnen handbereik. 
In de gemeenschappelijke ontspanningsruimte zijn de bewoners welkom voor sociale activiteiten, een tas koffie en een gezellige babbel in een huiselijke sfeer.
?
Alle flats zijn volledig opgeschilderd en instapklaar! 

  • Détail
  • Financier
1806086
€ 39,6
Pas d'application
Pas d'application
Non
/
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A louer
Sauvegardez

Herent

Recevez en première les

Recevez en première les à Wilsele dans votre boïte mail