Neuf appartement non à vendre à Aalter Boomgaard 2

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartement avec une chambre

Publiez sur 09/06/2021

Appartement neuf 1 Chambre à l'étage 2.

Dit éénslaapkamerappartement is gelegen op de tweede verdieping van residentie Den Teerling. Het appartement van 80 m² beschikt over een inkomhal met toegang tot de lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken, een slaapkamers, een badkamer voorzien van een enkele wastafel met inloopdouche en een afzonderlijk toilet. Daarnaast heeft het appartement een zuidwestelijk georienteerd terras van 5 m². 

Het gebouw voldoet aan de regels voor het BEN-label (E30) waardoor u kan genieten van het fiscale gunstregime vwb de onroerende voorheffing. Zo werd er voor ieder appartement een individuele, hoogrenderende condensatieketel op aardgas voorzien evenals een ventilatiesysteem met warmterecuperatie. Er wordt u dan ook een volledig afgewerkt appartement aangeboden voorzien van alle comfort. Deze appartementen onderscheiden zich naast het BEN-label ook door hun hedendaagse architectuur waarbij de voorgevel duurzaam wordt afgewerkt met een combinatie van hout en natuursteen.

De residentie is gelegen op de hoek van Stationsstraat en de Boomgaard, pal in het centrum van Aalter. Dankzij deze zeer centrale ligging beschikken deze appartementen over alle faciliteiten zoals de scholen, winkels, diensten, sportfaciliteiten en het openbaar vervoer op wandel- en fietsafstand. 

WWW.LANDBERGH.BE + 2 78 ... (voir)

Structure : Chambre à coucher , Cuisine , Inkomhal , Salle à manger , Salle de bains , Salle de séjour , Terrasse , Toilettes
  • Détail
  • Financier
1901716
2 Façades
36 680,00 €
80,00 m²
80,00 m²
2019
Sud-ouest
2
Oui conformement à
Non
Oui
En demande
En demande
30
Non
Construction permis
Pas d'application
Non
Oui
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Aalter dans votre boïte mail

End Code