9 appartements neufs a vendre a Aalter Boomgaard 2

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartements confortables aux centre D'Aalter.

Publiez sur 09/06/2021

Projet neuf.

Residentie ‘Den Teerling’ is een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit slechts 13 bijzonder comfortabele, goed ingedeelde appartementen met aangename zonneterrassen en een ondergrondse parkeergarage met privatieve kelderbergingen. Het gebouw omvat zowel ruime éénslaapkamer appartementen als meer luxueuze tweeslaapkamer appartementen met oppervlaktes startend vanaf 80m² tot zelfs 132m².

Het gebouw voldoet aan de regels voor het BEN-label (E30) waardoor u kan genieten van het fiscale gunstregime vwb de onroerende voorheffing. Zo werd er voor ieder appartement een individuele, hoogrenderende condensatieketel op aardgas voorzien evenals een ventilatiesysteem met warmterecuperatie. Er wordt u dan ook een volledig afgewerkt appartement aangeboden voorzien van alle comfort.

Dankzij deze zeer centrale ligging beschikken deze appartementen over alle faciliteiten zoals de scholen, winkels, diensten, sportfaciliteiten en het openbaar vervoer op wandel- en fietsafstand. De bereikbaarheid met de wagen is eveneens uitstekend met de E40 en de Knokkebaan op amper enkele minuten rijden. Kortom de ideale plek om rustig te vertoeven en toch overal vlakbij.   

www.landbergh.be

  • Détail
  • Financier
1901712
Residentie Den Teerling
2 Façades
2019
Sud-ouest
Oui conformement à
Non
Oui
Pas d'application
Pas d'application
30
Non
Construction permis
Pas d'application
Non
Oui
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Aalter dans votre boïte mail

End Code