Neuf maison a vendre à Alanya yersikler Sk. 10

Sauvegardez
300.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - yersikler Sk., 07400 Alanya

Publiez sur 26/03/2018

Maison neuve 4 Chambres.

U vindt de verbazingwekkende Svala Villas op de helling van het majestueuze Taurusgebergte in Kargicak. Vanop deze locatie heeft de Villa een prachtig panoramisch uitzicht op zee. Kargicak ligt ongeveer 15 km van het Alanya centrum en is beroemd om zijn harmonieuze sfeer. Mensen die willen ontspannen en genieten van een vastgoed in Turkije kiezen voor Kargicak. Het gebied is nog steeds ongestoord van het toerisme. In het lokale centrum treft men restaurants, supermarkten, apotheken, dokters, banken en winkels. De meeste mensen die naar Kargicak komen geven echter de voorkeur om te genieten van de stilte en de prachtige stranden.



De omgeving van Svala Villas biedt veel privacy, omdat er slechts 4 villas en 2 halfvrijstaande villas zijn. Iedere villa beschikt over een privé zwembad en tuin, garage,  plafond met LED-verlichting in de woonkamer en slaapkamers, PVC ramen en balkondeuren met dubbel glas, een veilige stalen deur, decoratieve en functionele open haard, beige granieten tegel vloeren, ingerichte keuken met witgoed, Airconditioning eenheden in elke kamer, satellietverbinding, internet en telefoon, TV en telefoon verbindingen in elke kamer, tuinman, security, power back-up generator en tal van andere trendy en smaakvol design details.



De vrijstaande villa's hebben een oppervlakte van 425 m² en de leefruimte, met inbegrip van balkons en terrassen, is 231 m². De begane grond heeft een lichte en moderne woonkamer met open keuken, een terras, een slaapkamer en een badkamer met een douche. De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, een berging en 2 balkons. De tuin is mooi ontworpen met palmbomen, bloemperken en een ruim zwembad. Dit zijn zeker één van de best ontworpen villa's in Alanya.



Svala Villas is de definitie van een luxe levensstijl in een aangename omgeving. Een prachtige villa in een rustig gebied met veel privacy en slechts 1,5 km van het strand.



Dit is de perfecte villa die u kan kopen Turkije, kortom:  uw eigen privé luxeresort.



Schrijf u vlug in voor één van onze inspectietrips om deze prachtige villa te gaan ontdekken

Structure : Chambre (4) , Cheminée , Garage , Jardin , Piscine , Salle de bains (3)
  • Détail
  • Financier
1665135
€ 300.000
425,00 m²
2018
En demande
En demande
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Commercial A vendre
Sauvegardez

Aalst

€ 425.000

Commercial A louer
Sauvegardez

Aalst

€ 1.750

Appartement A vendre
Sauvegardez

Guardamar Del Segura

€ 285.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Alanya dans votre boïte mail

End Code