Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Appartement neuf a vendre à Alanya, bEDENLILER sK; 10

Sauvegardez
93.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartement - bEDENLILER sK;, 07400 Alanya

Publiez sur 12/06/2018

Appartement neuf 1 Chambre.

Kavi Palas heeft alle geweldige faciliteiten van een 5-sterrenhotel, maar op een kleinere schaal, waardoor het complex zeer gezellig is om te vertoeven.
Het bevindt zich in het populaire Oba.

Soms is het moeilijk om te kiezen welk appartement te kopen in Turkije. Als u echter op zoek bent naar een kleiner en rustiger complex waar iedereen elkaar kent, in een gezellige maar nog steeds goed uitgeruste accommodatie, dan is Kavi Palas de perfecte keuze voor u.

Het complex is gelegen in Oba, één van de meest populaire gebieden voor mensen die een appartement in Alanya kopen. Het lokale centrum heeft een tal aan restaurants, winkels, bars, cafés en nog veel meer. Als je het centrum van Alanya wilt bezoeken, is het slechts 3 km. Met de locale bussen die continu op en af rijden is het zeer makkelijk bereikbaar.

Veel mensen kiezen ervoor om te wandelen of te fietsen naar Alanya langs de mooie strand boulevard.

Ook al is Kavi Palas een vrij klein complex is, betekent dit niet dat hier niet voldoende faciliteiten zijn. Het complex beschikt over een groot zwembad met waterpark, een kinderbad, een verwarmd binnenzwembad, barbecueplaats met pergola, prachtige aangelegde tuin, een fitnesscentrum, massageruimte, een Turks bad met stoombad en een sauna, centraal satelliet-tv-systeem, Wi -Fi, parkeerplaatsen, een generator en 24-uur beveiliging.

Kavi Palas omvat 4 blokken met in totaal 70 appartementen. Het complex biedt appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. U kunt ook kiezen uit normale duplexen of tuinduplex appartementen. Zowel de tuin- als normale duplexen hebben 3 of 4 slaapkamers.

Alle 70 appartementen zijn voorzien van volgende eigenschappen: airconditioning in elke kamer, vloerverwarming in de badkamers, ingebouwde keuken met granieten aanrecht, stalen voordeur, audio-visuele deur telefoon, keramische vloeren en nog veel meer.

Wilt u een appartement in Alanya kopen dat u het gevoel van een luxe hotel geeft, maar in een kleiner formaat, dan is Kavi Palas een uitstekende keuze voor u.

Kom de appartementen bezoeken tijdens één van onze inspectie-trips, bel ons voor meer informatie.

1 slaapkamer appartement, 72m² reeds vanaf 93.000 euro
2 slaapkamer appartement, 147 m² reeds vanaf 142.000 euro
3 slaapkamer appartement, 140m² reeds vanaf 157.000 euro
4 slaapkamer penthouse, 225m² reeds vanaf 185.000 euro

Alvast tot binnenkort.
 

Structure : Chambre , Piscine , Salle de bains
  • Détail
  • Financier
1692710
€ 93.000
63,00 m²
2018
En demande
En demande
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A vendre
Sauvegardez

Alanya

€ 93.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Alanya

€ 89.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Alanya

€ 93.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Alanya dans votre boïte mail