Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Appartement neuf a vendre à Alanya, Kumru Sk. 10

Sauvegardez
105.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartement - Kumru Sk., 07400 Alanya

Publiez sur 18/06/2018

Appartement neuf 1 Chambre.

Konak Seaside Twin Tower biedt nieuwbouw luxe appartementen op de eerste lijn

Ooit gedroomd van een appartement met enorme panoramische ramen en op de eerste lijn? Dan zou je Konak Twin Towers moeten zien.

Gelegen in het hartje van Mahmutlar met een prachtig uitzicht over de zee of de bergen, deze appartementen zijn van grote waarde. Hier is één van die plaatsen aan de Turkse Middellandse Zeekust waar mensen nog steeds de gemoedelijkheid van het echte Turkije kunnen ervaren. Talloze winkels en levendige uitgaansgelegenheden zijn te vinden in het centrum van de stad;  maar toch kan Mahmutlar nog steeds een oase van vrede worden genoemd in een drukke kuststreek.

Dit project moet zeker een beroep doen op mensen die het leven in een stad waarderen en tegelijk een gezellige sfeer willen. Het wooncomplex is uitgerust met alle faciliteiten, waaronder een zwembad met kinderbadje en een verwarmd binnenzwembad . Als u in een sportieve bui bent, kunt u de fitnessruimte gebruiken en daarna ontspannen in de spa. Het Konak Seaside Twin Tower-complex is gebouwd op 6500 m2 en bestaat uit twee blokken op 11'-verdiepingen met 160 appartementen. De appartementen hebben een grootte van 60 m2 tot 230 m2 met verschillende opties voor één- of tweekamerappartementen of penthouses met drie of vier slaapkamers.

De woningen zijn zorgvuldig ontworpen om het comfort met hoogwaardige afwerkingen te optimaliseren.

Je hebt het gemak om van het complex de onderdoorgang rechtstreeks naar het strand te gebruiken.

Als u van plan bent om uw eigen appartement in Turkije te bezitten, denken wij dat het een appartement als deze kan zijn. Het complex biedt geweldige appartementen die u een luxe levensstijl bieden, een prachtig zwembad en direct aan het strand. Het kan niet perfecter dan dit.

2 slaapkamer appartement v anaf: 105.000 euro - 82 m2
3 slaapkamer duplex appartement vanaf:  275.000 euro - 190 m 2 duplex

Schrijf u vlug in voor één van onze inspectietrips om dit project te gaan bekijken.
 

Structure : Chambre
  • Détail
  • Financier
1694848
€ 105.000
2018
En demande
En demande
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A vendre
Sauvegardez

Alanya

€ 117.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Alanya

€ 106.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Alanya

€ 125.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Alanya dans votre boïte mail