Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Neuf appartement a vendre à Algorfa calle 1

Sauvegardez
162.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Eerste lijn golf appartement met bergzicht

Publiez sur 16/07/2021

Appartement neuf.

Ruime appartementen op de eerste lijn  van de golf. U heeft de mogelijkheid om een appartement met 2 slaapkamers te kopen op de begane grond met een eigen tuin voor en achter, of op de eerste verdieping met een terras en een dakterras. Modern ontwerp met zorgvuldig ontworpen details. Mooie gemeenschappelijke zone met groot zwembad en mediterrane planten. In deze residentie zijn ook woningen met 3 slaapkamers beschikbaar. 15 minuten rijden naar het strand van Guardamar del Segura en slechts 30 minuten naar de internationale luchthaven van Alicante.

Kenmerken :

Slaapkamers : 2 of 3
Badkamers : 2
terras : van 53 M² tot 74 M²
Bebouwd: tussen 70 M² en 90 M²
Zwembad: gemeenschappelijk
Tuin: begane grond privé (van 77M² tot 155 M²) en bovenste verdiepingen gemeenschappelijk
Inclusief : inbouwkasten, aangelegde tuin met irrigatiesysteem en timer, ingerichte keuken, buitenverlichting, elektrische rolluiken, domotica systeem.

CinBar, is een Belgische ervaren makelaar. We wonen en werken in Spanje, dus kennen de regio en het marktaanbod perfect en zijn altijd aanwezig om elk project persoonlijk op te volgen. Wij zijn BIV erkend, hebben een in Spanje geregistreerde vennootschap en zijn verzekerd voor al onze activiteiten in binnen-en buitenland.
Bekijk ons uitgebreid aanbod op

  • Détail
  • Financier
3030427
€ 162.000
En demande
En demande
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A vendre
Sauvegardez

Algorfa

€ 155.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Algorfa

€ 155.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Algorfa

€ 177.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Algorfa dans votre boïte mail