Appartement à vendre Alicante Torrevieja 1

Sauvegardez
117.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartement - Torrevieja, 03001 Alicante

Publiez sur 06/01/2020

Appartement.

Deze residentie bestaat uit moderne appartementen met één, twee of drie slaapkamers. Het gebouw bestaat uit 49 luxe appartementen met een lift naar alle verdiepingen, een gemeenschappelijk verwarmd zwembad (voor gebruik het hele jaar door), een sauna, een speeltuin voor de kinderen, 2 niveaus van een eigen ondergrondse parkeergarage en aparte privévertrekken (optioneel). 

Het complex is verdeeld over vijf verdiepingen en de locatie ligt centraal in de stad en de Paseo Maritimo in het hart van de stad Torrevieja.
De locatie ligt op slechts 150 meter van het beroemde kathedraalplein en 450 meter van de Middellandse Zee, met zijn Paseo Maritimo en winkelgebied, compleet met traditionele tapasbars, winkels, terrasjes, banken, internationale eetgelegenheden en nog veel meer lokale voorzieningen die de aandacht trekken. deze ooit zo populaire vakantie- en woonbestemming.

  • Détail
  • Financier
2023170
€ 117.000
En demande
En demande
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Commercial A louer
Sauvegardez

Aalst

€ 1.750

Commercial A louer
Sauvegardez

Roeselare

€ 800 - 900

Commercial A vendre
Sauvegardez

Aalst

€ 425.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Alicante dans votre boïte mail

End Code