Neuf appartement non à vendre à An'Zicht Anzegem Dorpsplein 27

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartement - Dorpsplein, 8570 Anzegem

Publiez sur 04/04/2017

Appartement neuf 2 Chambres.

Nieuwbouw gelijkvloers appartement met een ruime bewoonbare oppervlakte, een terras aan de voorzijde en een terras met afgesloten privétuin achteraan.

Het appartement is afgewerkt met duurzame materialen, met oog voor gebruiksgemak, comfort en energiezuinigheid, met speciale aandacht voor akoestiek, ...  Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het appartement!

Het appartement bestaat uit een ruime woon-en eetkamer met toegang tot het terras vooraan, een keuken met alle comfort (vitrokeramische kookplaat, dampkap, ingebouwde koelkast, ingebouwde oven en microgolfoven, ingebouwde vaatwas) en toegang tot het terras achteraan, een berging met wasruimte, een moderne en praktische badkamer met ruime inloopdouche en dubbel lavabomeubel met spiegel, een apart toilet met handenwasser en twee ruime slaapkamers.

Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse kelderberging,  ondergrondse of bovengrondse staanplaats en/of carport. Afgesloten gemeenschappelijke fietsenstalling aanwezig. 

Goede ligging in centrum Anzegem, op wandelafstand van scholen, winkels en sportcentra, met vlotte verbinding naar Waregem en goede ontsluiting met E17, dichtbij openbaar vervoer en station. 

Prijs : € 265.000, exclusief kosten.

Meer informatie kan u vinden op de website :  Of maak een afspraak op kantoor zodat we u alle plannen, prijzen en informatie kunnen bezorgen. 

Structure : Chambre (2) , Cuisine , Débarras , Hall/inkom , Jardin , Salle à manger , Salle de bains , Salle de séjour , Terrasse (2) , Toilettes
  • Détail
  • Financier
1429613
An'Zicht
118,00 m²
2017
Oui conformement à
Oui
En demande
En demande
50
Non
Construction permis
Zone d’habitat
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Oui
Non-sujetté aux inondations

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Anzegem dans votre boïte mail

End Code