Neuf maison non à vendre à Assenede Staakstraat 38A

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Halfopen nieuwbouwwoning te Assenede

Publiez sur 24/02/2021

Maison neuve 3 Chambres.

In de Staakstraat te Assenede vinden we deze moderne en trendy halfopen bijna-energieneutrale nieuwbouwwoning. De woning, op een perceel van 138,68 m 2 , beschikt over een gezellige woon- en eetkamer met enorm veel lichtinval door de grote raampartijen aan de achtergevel, een open en volledig geïnstalleerde keuken en 3 slaapkamers. Bovendien beschikt de woning over een privé-parkeerruimte waar plaats is voor 1 wagen en een ruime buitenberging. 

Indeling: 

Halfondergronds verdieping: 
Woonkamer met een ruimte voorzien waar een wandbureel kan geplaatst worden. Naast de woonkamer vinden we de berging waar de aansluitingen voorzien zijn voor de wasmachine en de droogkast. Deze berging is toegangkelijk via de tuin via een zijdeur. Door de hoge en grote raampartijen wordt de zitruimte heel lichtrijk gehouden en staat ze in directe verbinding met de groene tuin. 

Gelijkvloerse verdieping:
Inkomhal met een toilet en een ruimte voorzien waar een vestairekast kan geplaatst worden. Via een glazen deur vinden we een volledig geïnstalleerde keuken met ruimte om een tafel te plaatsen en een bergruimte. Ook hier is de ruimte zeer lichtrijk door de hoge en grote raampartijen. 

Eerste verdieping: 
Via de trap uit de leefruimte vinden we op de eerste verdieping 3 slaapkamers en de badkamer met een toilet, een dubbele lavabo en een inloopdouche. 

De woning beschikt buiten ook over een gezellige en reeds aangelegde tuin met terras. 

In de hele woning is er vloerverwarming aanwezig, deze verwarming alsook de koeling en het sanitair warm water in de woning wordt verzorgd door een individuele lucht-water warmtepomp.  Warmtepompen onttrekken warmte aan de buitenlucht, zelfs bij koud weer. Ze gebruiken een elektrisch aangedreven compressor en zijn uiterst doeltreffend in het verwarmen van een woning. Met een warmtepomp komt ongeveer 75% van de energie die wordt gebruikt om uw woning te verwarmen uit de buitenlucht, een gratis en oneindig hernieuwbare grondstof. 

!! BEN-woning: korting gedurende de eerste 5 jaar na aankoop van 50% op de onroerende voorheffing !! 

Aanbiedingsprijs exclusief de aankoopkosten.

Wenst U meer informatie te ontvangen over dit project of had U graag uw bezoek ingepland? Aarzel dan niet en contacteer ons zo spoedig mogelijk om uw afspraak nu al vast te leggen. 
 

Structure : Badkamer , Berging (3) , Keuken , Slaapkamer (3) , Toilet , Woonkamer
  • Détail
  • Financier
2485191
59 500,00 €
138,68 m²
2020
Zuid
Oui conformement à
Non
Oui
47 kWh/m²
/
43002-G-OMV_2018035614/EP18454/A001/D01/SD001
28
Non
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Oui
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Assenede dans votre boïte mail