Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Bureau à vendre Beernem Wingene Steenweg 60 62

Sauvegardez
205.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Kantoor te koop in Beernem

Publiez sur 01/04/2019

Bureau.

Perfect gelegen kantoor, praktijk of winkelruimte langs één van de belangrijkste invalswegen te Beernem en vlakbij de op- en afrit van de E40, het station, enz.. De Berenpoort is een uniek nieuwbouwproject dat bestaat uit twee gebouwen met enerzijds 18 appartementen aan de Wingenesteenweg en anderzijds 14 appartementen aan de Sint-Amanduslaan. Een mooi en eigentijds project op een centrale ligging. En mooi is daarbij een goed gekozen woord want dit nieuw en stijlvol gebouw combineert tal van opvallende kwaliteiten die absoluut de moeite waard zijn om te bekijken. De Berenpoort staat garant voor werken en wonen met uitstraling op een centraal gelegen en interessante plek.
Architectenbureau Arcada heeft daarbij gekozen voor een doordacht ontwerp met een hedendaagse look en een natuurlijke feel.
De ontwikkelaar garandeert een verzorgde afwerking met kwaliteitsvolle materialen. Standaard met zonnepanelen en in de keuken een werkblad in natuursteen.
De minimale oppervlakte bedraagt 80m2 en kan uitgebreid worden tot 262m2. Alles wordt op wens en afspraak afgewerkt en ingericht. Aankoop in casco is eveneens mogelijk.
Mogelijkheid tot autostaanplaatsen of garages

BEZOEK VRIJBLIJVEND ONS VERKOOPKANTOOR TER PLAATSE:
Op woensdag van 14u-17u en op vrijdag van 9u-12u.
Andere dagen op afspraak (hoek Wingenesteenweg/Kardinaal Cardijnlaan)
Contacteer ons vandaag nog voor verdere info: - -

  • Détail
  • Financier
1740302
€ 205.000
80,00 m²
2019
Pas d'application
Pas d'application
/
Pas d'application
/
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A vendre
Sauvegardez

Oostende

€ 409.000

Maison A vendre
Sauvegardez

Hillegem

€ 269.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Aalst

€ 185.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Beernem dans votre boïte mail