Neuf maison a vendre à Benahavis x x

Sauvegardez
3.295.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Ontworpen voor een beter leven

Publiez sur 21/01/2022

Maison neuve 4 Chambres.

Deze villa met vier slaapkamers staat op een plot van 2406m2 en heeft een totale bebouwde oppervlakte van 642m2.  Zie plan

Vista Lago Residences is een duurzame en luxueuze ontwikkeling van 18 individueel ontworpen villa's gelegen in het 200-hectare grote landgoed van de country club Real de La Quinta. Omgeven door een prachtig landschap dat grenst aan een UNESCO Biosfeer reservaat, liggen de villa's op slechts 15 minuten van Marbella. Het uitzicht op de Middellandse Zee, de Straat van Gibraltar en de Afrikaanse kust is adembenemend.

Ontwerp van wereldklasse: Deze design woningen zullen heel anders zijn dan alles wat er ooit is geweest. Alle 18 villa's, evenals het meubilair en de inrichting ervan, zijn verschillend van elkaar. Wat ze gemeen hebben, afgezien van het prachtige uitzicht, is dat ze allemaal van de hoogste ontwerpstandaard zijn en allemaal een niveau van innovatie en creativiteit vertonen dat zelden wordt aangetroffen in residentiële ontwikkelingen. De domotica en algemene verlichting is van wereldklasse, waardoor elke villa een echt slim huis is. Alle villa's zijn gepositioneerd voor maximale privacy op individuele percelen, hebben grote terrassen, ruime tuinen, echte Infinity zwembaden en op maat gemaakte ruimtes die kunnen worden gebruikt voor entertainment kamers, sportscholen en kantoren aan huis.

Binnen/buiten leven: Dit concept staat centraal in het ontwerp van elke villa, waarbij de woonkamer en het terras naadloos in elkaar overgaan in één uitgestrekte leefruimte. In belangrijke delen van de villa's verdwijnen de ramen in de muren, waardoor het ongestoorde, panoramische uitzicht op de idyllische natuurlijke omgeving wordt omlijst.

Alles voor de deur: Alle gemakken die u nodig zou kunnen hebben liggen voor de deur, waaronder golf, watersporten op het meer, een gastronomisch restaurant, een bar en chiringuito, een exclusieve spa, tennisbanen en een selectie van winkels. Deze voorzieningen, in combinatie met de uitgebreide faciliteiten in elke villa, zorgen ervoor dat eigenaren het resort nooit hoeven te verlaten, tenzij ze dat willen. 

Duurzame luxe: Bouwen voor vandaag zonder morgen in gevaar te brengen is een kernwaarde van het project, dat zich in het proces van BREEAM-certificering bevindt. De verbeteringen in het ontwerp die deze beoordeling met zich meebrengt, resulteren in duurzame woningen die het welzijn van de mensen die erin wonen verbeteren, natuurlijke hulpbronnen helpen beschermen en een aantrekkelijkere vastgoed investering opleveren.

Informeer nu naar de beschikbaarheid. 
 

Structure : Slaapkamer (4)

Voir la liste complète de ce immobilier neuf projet.

  • Détail
  • Videos
  • Financier
3158335
€ 3.295.000
498,00 m²
642,00 m²
2406,00 m²
2022
En demande
En demande
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Maison A vendre
Sauvegardez

Benahavis

€ 8.900.000

Maison A vendre
Sauvegardez

Benahavis

€ 1.790.000

Maison A vendre
Sauvegardez

Benahavis

€ 1.400.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Benahavis dans votre boïte mail