Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Appartement neuf non à vendre à Bredene, Ostendialaan 57 / 08.01

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartement - Ostendialaan, 8450 Bredene

Publiez sur 31/01/2017

Appartement neuf 2 Chambres à l'étage 8.

Bezoek het modelappartement virtueel... In het exclusief vastgoed Oesterparel komt u tot rust aan de kust. Luxe, kwaliteit en duurzaamheid, met zicht op het water van zeilplas de Spuikom. Uw appartement bij Oostende is omgeven door groen en water, en alles wat u nodig hebt is vlakbij: sport en cultuur, winkels en scholen, het strand en de stad.

De innoverende architectuur van Oesterparel garandeert een appartement met een ziel. Bovendien is uw appartement van de fundamenten tot het dak opgetrokken uit duurzame materialen. Bijzondere technieken garanderen verder dat het gebouw moeiteloos zon, zand en het zeeklimaat weerstaat. En u woont op een veilig, afgesloten woonerf. Kortom, Oesterparel is perfect voor wie een nieuwe leven wil opbouwen aan de kust, maar niet houdt van drukte voor de deur.

Het maakt niet uit of u een tweede leven wil opbouwen, een tweede verblijf zoekt of een investeringspand. De woonappartementen van Oesterparel ademen ruimte en luxe. Ze hebben uitzonderlijk grote terrassen met diverse oriëntaties. Uniek! En uw wagen? Die parkeert u in de ondergrondse parking van dit exclusief vastgoed (afzonderlijk bij te kopen).

 

Structure : Chambre à coucher (2) , Cuisine , Débarras , Hall , Living , Salle à manger , Salle de bains (2) , Terrasse , Toilettes (2)
  • Détail
  • Financier
1347611
Oesterparel 08.01
2 Façades
108,46 m²
146,99 m²
2017
8 Appartement 08.01
Oui
En demande
En demande
60
Non
Oui
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
/
/
Non-sujetté aux inondations

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Bredene dans votre boïte mail