Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

13 appartements neufs a vendre a Brugge, Steenkaai 14

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Projet - Steenkaai, 8000 Brugge

Publiez sur 20/05/2019

Projet neuf.

Gelegen langs de Steenkaai te Brugge kenmerkt deze residentie zich door een hoog architecturaal karakter op absolute toplocatie! Centrum van Brugge, handelszaken, winkelcomplex Veemarkt, ... bevinden zich op wandelafstand. Residentie Greenkaai is een schitterend ontwerp van Govaert & Vanhoutte Architecten die een fris elan geeft aan de waterkant van Sint-Pieters. Het nieuwbouwproject bestaat uit 13 woonappartementen waarvan 12 met twee slaapkamers en 1 met één slaapkamer. De entiteiten op het gelijkvloers beschikken over een tuin met terras, waar de verdiepen dan weer een prachtig zicht op de kaai hebben vanop het terras.

In het gebouw worden tevens garageboxen, autostaanplaatsen en fietsplaatsen voorzien. De ondergrondse verdieping is bereikbaar via een autolift, waardoor het comfort van de residentie extra in de verf wordt gezet.

De appartementen worden stuk voor stuk met uiterst kwalitatieve materialen afgewerkt alsook worden alle hedendaagse isolatie- en ventilatienormen volledig gerespecteerd. Voor meer informatie, neem gerust vrijblijvend contact op het nummer of per mail:

Troeven:
- Unieke ligging
- Prachtige architectuur
- Vlakbij centrum Brugge
- Vlotte verbinding E40, E403 en A11
- Zonnig terras/tuin

  • Détail
  • Financier
1798921
2 Façades
Sud
Oui conformement à
Non
Non
/
/
Non
Oui
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A vendre
Sauvegardez

Brugge

Projet A vendre
Sauvegardez

Brugge

Projet A vendre
Sauvegardez

Brugge

Recevez en première les

Recevez en première les à Brugge dans votre boïte mail