Neuf maison a vendre à Cabo De Palos Cala Medina 1

Sauvegardez
3.950.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Villas Las Yucas - Cabo de Palos

Publiez sur 07/02/2022

Maison neuve 5 Chambres.

Villa Las Yukas in Cabo de Palos, is een ontwerp van de Zwitserse architect Massimo Di Caudo, een architectonisch concept gebaseerd op heldere, kubusvormige en functionele lijnen in een unieke enclave. De Villa is gelegen in Cala Medina, bekend om zijn wilde kliffen, is ongetwijfeld een paradijs voor de ogen waar u kunt genieten van de onmetelijkheid van de Middellandse Zee, het uitzicht op de emblematische vuurtoren, prachtige zonsopgangen en zonsondergangen zonder dat een huis om het te voorkomen.
Omgeven door paradijselijke baaien waar u kunt zwemmen en watersporten beoefenen, is het ook een paradijs voor duikliefhebbers, want het heeft een van de beste zeereservaten van de Middellandse Zee. Villa Las Yukas bereikt een microklimaat dat kan worden uitgebreid naar elke leefruimte dankzij het ontwerp en de verdeling van de binnenruimtes, die samen met de perimeter en de interne thermische en akoestische isolatie van de villa in elke kamer, een harmonieuze en comfortabele sfeer creëert, met speciale nadruk op het feit dat het huis duurzaam en milieuvriendelijk is. Al onze woningen zijn energie type A.
      Villa Las Yukas heeft een oppervlakte van 1000 m2 perceel, 585 m2 bebouwd, plus 805 m2 tuin volledig afgewerkt met privé zwembad van 10 x 5 meter met ongeëvenaard uitzicht, met oprolbaar dekzeil en verwarmd. Het heeft ook een buitenjacuzzi en ontspanningsruimte met panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee.
SB283C

Structure : Badkamer (4) , Garage (2) , Keuken , Parkeerplaats , Slaapkamer (5) , Terras , Tuin , Woonkamer , Zwembad
  • Détail
  • Financier
3164657
€ 3.950.000
481,00 m²
1000,00 m²
2022
En demande
En demande
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Maison A vendre
Sauvegardez

Cabo De Palos

€ 1.950.000

Maison A vendre
Sauvegardez

Cabo De Palos

€ 2.400.000

Maison A vendre
Sauvegardez

Cabo De Palos

€ 4.500.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Cabo De Palos dans votre boïte mail

End Code