Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

4 appartements neufs a vendre a Calahonda Av.de Los Acebos x

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Venere Residences

Publiez sur 19/07/2019

Projet neuf.

Venere Residences is een kleinschalig luxe project met 44 appartementen en penthouses gelegen in Cabopino. De locatie in een gebied met verschillende golfbanen, biedt een sensationeel uitzicht op de zee en de kust van Marbella,
De residences worden perfect omarmd door een prachtige natuurlijke omgeving omringd door pijnbomen en het gouden strand van Artola met aanpalende zandduinen. Op loopafstand is er de pittoreske haven van Cabopino met diverse restaurants, bars en geweldige chiringuito’s.
De woningen omvatten 2 tot 3 slaapkamer appartementen of duplex penthouses. De keuken is ingericht met Krion werkblad en voorzien van elektrische apparatuur. Samen met de eetkamer en de lounge vormen ze samen een ruime open ruimte. De extra grote glazen deuren maximaliseren de lichtinval en voorzien een naadloze verbinding met de royale overdekte en niet overdekte terrassen. De slaapkamers zijn voorzien van jaloezieën. De woning is voorzien van keramische vloertegels van Porcelanosa.
Voor uw comfort wordt er gebruik gemaakt van een Aerotermia systeem voor sanitair warm water, airconditioning en vloerverwarming. Aerothermische systemen zijn state-of-the-art high efficiency warmtepompen die uw maandelijkse energiefactuur ten goede komen.
De gemeenschappelijke mediterrane tuinen en zwembad bieden alles wat je nodig hebt om te ontspannen en te genieten van de Mediterrane Spaanse levensstijl. Tevens is er een social club/lounge, fitness en volledig uitgeruste Finse Sauna beschikbaar.
Elke woning heeft 2 parkeerplaatsen en een bergruimte van 9m². Dit moderne complex is ingesloten voor veiligheid en gemoedsrust.
Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie, grondplannen of om een bezichtiging.
Bouwvergunning is goedgekeurd.

Daar de prijzen dagelijks wijzigen is het voor ons niet haalbaar om onze site up to date te houden.
Stuur ons bij interesse een mail en dan bezorgen we u asap een prijslijst van alle beschikbare appartementen geldig op die dag.

 

Étage Type de bien Statut Ref. Cac. Surf. Prix
0 Immobilier neuf Appartement A vendre 1884187 2 151,44 m² € 430.000
  • Détail
  • Videos
  • Financier
1884163
Pas d'application
Pas d'application
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A vendre
Sauvegardez

Calahonda

Projet A vendre
Sauvegardez

Mijas

Projet A vendre
Sauvegardez

Calahonda

Recevez en première les

Recevez en première les à Calahonda dans votre boïte mail