Neuf maison a vendre à Campoamor Avenida de las Colinas 1

Sauvegardez
1.260.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Avenida de las Colinas, 03189 Campoamor

Publiez sur 23/05/2020

Maison neuve 4 Chambres.

Luxe villa met 4 slaapkamers en 4 badkamers op Las Colinas Golf & Country Club. Met deze villa hebben we geprofiteerd van het perceel om er een handige onderbouw te maken met een parkeerplaats die groot genoeg is voor twee auto's, fietsen, golftassen en nog veel meer, evenals een bijkeuken met wasmachine en droogkast. Verder treft u onder de trap naar de begane grond een multifunctionele ruimte met wijnkelder aan.  Er is geopteerd om het dak van de villa schuin te plaatsen om deze extra licht en leven te geven.
De ingang van buitenaf is via het terras, waar u aan uw linkerkant het terras en het zwembad vindt. Bij binnenkomst in de villa heeft u aan de rechterkant 4 slaapkamers en 4 badkamers. Hoofdslaapkamer met en-suite badkamer en inloopkast. Gasten slaapkamer 2 en 3 hebben een eigen badkamer.
De open keuken, eetkamer en woonkamer hebben ramen naar het terras die veel natuurlijk licht binnenlaten.
Het hoofdterras biedt bijna 100 m2 plus het strand. Het strand is ontworpen als een overloopzwembad dat het echte zwembad hieronder vult.
De zwevende trappen die onderbelicht zijn, leiden naar het tweede terras. Het tweede terras biedt niet alleen ruimte om van het unieke weer te genieten, maar geeft ook toegang tot het zwembad en de chill-out ruimte.
De chill-out zone is geïntegreerd in het zwembadgedeelte met in het midden een gashaard.
Door de hele villa hebben we gekeken naar details zoals: de doorlopende stenen muur van de parkeerplaats naar het terras, de open vitrinekast in de keuken, het schuine dak, de massieve entree van natuurlijk licht, buitenverlichting en nog veel meer.
Deze villa integreert binnen en buiten om optimaal te genieten van het leven aan de Costa Blanca. Uw terras en woonruimtes worden voor verschillende gelegenheden op verschillende niveaus aangeboden.

Structure : Buanderie , Cave , Chambre (4) , Garage , Piscine , Salle de bains (4) , Toilettes
  • Détail
  • Fichiers
  • Financier
2178735
€ 1.260.000
210,00 m²
1403,00 m²
En demande
En demande
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Maison A vendre
Sauvegardez

Campoamor

€ > 1.000.000

Maison A vendre
Sauvegardez

Campoamor

€ > 1.000.000

Maison A vendre
Sauvegardez

Campoamor

€ > 1.000.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Campoamor dans votre boïte mail

End Code