Appartement à vendre Ciudad Quesada Avenida 60

Sauvegardez
177.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartement - Avenida, 03170 Ciudad Quesada

Publiez sur 09/04/2019

Appartement.

Deze prachtige 2 slaapkamer appartementen zijn gelegen in de woonwijk Doña Pepa,  een elegante urbanisatie met brede lanen, een prachtig uitzicht op het natuurpark en de zoutmeren met een breed scala aan recreatieve activiteiten en alle nodige voorzieningen.

Het project bestaat uit 7 blokken, 2 zwembaden, prachtige groene plekjes en een eigen parkeerplaats in de woonwijk. De hoogtechnologische architectuur met zuivere lijnen combineert perfect met zijn overheersende kleur (wit) en geeft een gevoel van harmonie.

Elk blok heeft 8 appartementen, 4 op elke verdieping. De begane grond heeft een eigen grote tuin en de andere 4 hebben een eigen solarium met barbecue en berging. Elk blok heeft ook een lift die rechtstreeks naar het solarium leidt.

De appartementen zijn gelegen in de regio van Torrevieja in een aangename buurt. Er bevinden zich allerlei faciliteiten op wandelafstand: supermarkten, restaurants, bars, het commercieel centrum, spa,... Het project ligt 5 km van de kust, 40 km van de luchthaven van Alicante en 40 km van de luchthaven van Murcia.

Geschatte prijs incl kosten (Schatting omvat BTW of overdrachtstaks, notaris, advocaat, registratiekosten, …) : 201.780€

Zeker een bezoekje waard.

  • Détail
  • Financier
1804742
€ 177.000
2018
En demande
En demande
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A vendre
Sauvegardez

Rojales

€ 179.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Ciudad Quesada

€ 189.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Guardamar Del Segura

€ 166.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Ciudad Quesada dans votre boïte mail

End Code