Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Neuf appartement a vendre à Cumbre Del Sol via pista 1

Sauvegardez
164.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartement - via pista, 03726 Cumbre Del Sol

Publiez sur 04/06/2019

Appartement neuf 2 Chambres.

Appartement te koop in urbanización Cumbre del Sol, gelegen pal aan het strand, in de gemeente Benitachell, tussen Jávea en Moraira, aan de Costa Blanca Noord., Noord Costa Blanca.

Het complex Jardines de Montecala bestaat uit rug aan rug gebouwde appartamenten op twee niveaus, twee slaapkamer met terras en privé-tuin op de onderste verdieping en terras met barbecue op de bovenste. 

Een bouwproject gelegen in de urbanización Cumbre del Sol, in Benitachell, vlak bij Jávea en Moraira aan de Costa Blanca Noord, Spanje, Europa.

Appartementen met oppervlaktes die variëren van 85 tot 105 m2,  met 2 slaapkamers en 1 badkamer, gebouwd in verschillende stijlen waaruit men kan kiezen. Geniet van de de complete, gemeenschappelijke faciliteiten zoals twee zwembaden met grote zonneterrassen, speeltuin en sociëteit, tuinen, gemeenschappelijke parking, enz.

Jardines de Montecala, appartementen in Cumbre del Sol, met omvangrijke gemeenschappelijke zones om met het gezin gedurende het hele jaar te genieten. Dit nieuwbouwproject omvat diverse zwembaden met grote terrasssen om te zonnen, een gezelligheidsvereniging, een speelterrein voor kinderen, tuinen, parkeergelegenheid voor bezoekers, en de Cala del Moraig is via een wandelroute bereikbaar.

Jardines de Montecala beschikt over alle faciliteiten van de urbanisatie Cumbre del Sol:  een winkelzone, supermarkt, kapper en apotheek. Tevens zijn er cafés en restaurants, tennis- en padelbanen, wandelroutes, een internationale school, Lady Elizabeth Junior School geheten, een paardensportcentrum, strand en baaien met strandtentjes ... alsmede een keur aan restaurants en recreatiegelegenheden in Benitachell en in de gemeentes Xàbia (op een afstand van slechts 7 km) en Teulada-Moraira (op een afstand van slechts 4 km)

Geschatte prijs incl kosten (Schatting omvat BTW of overdrachtstaks, notaris, advocaat, registratiekosten, …) : 186.642€

Structure : Chambre (2) , Salle à manger , Salle de bains , Terrasse
  • Détail
  • Financier
1861223
€ 164.000
92,00 m²
2018
En demande
En demande
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A vendre
Sauvegardez

Benitachell

€ 152.461

Appartement A vendre
Sauvegardez

Cumbre Del Sol

€ 166.501

Appartement A vendre
Sauvegardez

Cumbre Del Sol

€ 153.461

Recevez en première les

Recevez en première les à Cumbre Del Sol dans votre boïte mail