Neuf maison a vendre à Daya Vieja ROAD 10

Sauvegardez
à partir de € 268.900
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - ROAD, 03177 Daya Vieja

Publiez sur 16/08/2019

Maison neuve 3 Chambres.

Exclusieve villa's te koop in Daya Vieja, in het hart van de Costa Blanca, op slechts enkele kilometers van Guardamar del Segura en Rojales.

Op slechts enkele minuten van de exclusieve villa’s liggen de prestigieuze Golfclubs La Marquesa, Villamartin en La Finca. Hier kunt u van dichtbij genieten van een idyllische omgeving met spectaculaire designwoningen. Een groene omgeving biedt u een ontspannen sociaal leven met alle nodige diensten en voorzieningen binnen handbereik.

Dit project bestaat uit 9 woningen met 3 slaapkamers. Dit betekent dat u kunt genieten van alle ruimte die u nodig hebt voor het leven waarvan u altijd al had gedroomd. U kunt kiezen uit de verschillende grondstukken om te ontspannen aan uw zwembad en te genieten van de prachtige en natuurlijke omgeving van la Vega Baja, zon en de heerlijke mediterrane gastronomie.
 
Een hedendaags concept voorzien van een indeling die de ruimte en het licht optimaal benut met open ruimtes om te genieten van een ruime en warme woning. De slaapkamers bieden de nodige intimiteit en zijn tot in de kleinste details afgewerkt: ensuite badkamer, garderobe, tv-aansluiting, glasvezel, permanente ventilatie en rechtstreekse toegang tot het zwembad.

De woon-/eetkamer is het centrum van het huis, een ruim en multifunctioneel, gezellig en warm vertrek. Kwaliteits- en designmaterialen die voor warmte en ruimheid zorgen in alle vertrekken, alles wat u nodig hebt om het naar uw zin te hebben in uw zonverlichte huis.

Daya Vieja ligt in het zuiden van de Provincie Alicante, op iets minder dan een kwartier rijden van de stranden van Guardamar Del Segura en Torrevieja aan de Costa Blanca. Daya Vieja is een klein dorpje omringd door sinaasappel- en citroenboomgaarden.

Geschatte prijs incl kosten (Schatting omvat BTW of overdrachtstaks, notaris, advocaat, registratiekosten, …) : 306.546€

Structure : Chambre (3) , Salle de bains (3)
  • Détail
  • Financier
1898172
à partir de € 268.900
137,00 m²
190,00 m²
2019
En demande
En demande
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Maison A vendre
Sauvegardez

Rojales

€ 269.900

Maison A vendre
Sauvegardez

Rojales

€ 255.000

Maison A vendre
Sauvegardez

Rojales

€ 287.900

Recevez en première les

Recevez en première les à Daya Vieja dans votre boïte mail

End Code