A vendre à Porta Klara Deinze Tolpoortstraat 126

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartements confortables à Deinze centre

Publiez sur 10/12/2020

Projet neuf.

Porta Klara is een standingvol, zorgvuldig ontwikkeld nieuwbouwproject op de hoek van de Tolpoortstraat en de Achiel Van Eechautestraat in het centrum van Deinze. Het project bestaat uit 18 units waarvan veertien leefappartementen telkens voorzien van 2 en 3 slaapkamers met ruime zonneterrassen over de eerste 3 bouwlagen en 3 unieke penthouses. De gelijkvloerse appartementen beschikken tevens over een privatieve tuin. 

De ligging heeft als belangrijkste troef haar sterke bereikbaarheid van het centrum van de stad. Met de wagen zijn de opritten van de E17 en E40 dichtbij. Ook het openbaar vervoer is er goed georganiseerd vanuit het station van Deinze, op wandelafstand van Porta Klara. Daarenboven biedt Deinze u een aangename, bruisende leefomgeving met een uitgebreide waaier aan activiteiten zoals shopping, sportfaciliteiten, horeca en culturele evenementen.

De appartementen worden uitgerust met individuele, hoogrenderende condensatieketels op aardgas, ventilatiesystemen met warmterecuperatie en fotovoltaïsche panelen voor de appartementen waar noodzakelijk. Hierdoor geniet elk appartement van een E-peil lager of gelijk aan 40 wat u een erg lage energiefactuur zal opleveren.

Voor een optimaal comfort voor alle inwoners zijn er ondergronds 18 staanplaatsen, 2 garages en 18 kelderbergingen voorzien.

Benieuwd naar het volledige aanbod van dit nieuwbouwproject? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via of 09 27 ... (voir)

  • Détail
  • Fichiers
  • Financier
2373081
Porta Klara
2 Façades
2024
Sud
Oui conformement à
Non
Pas d'application
Pas d'application
40
Non
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A vendre
Sauvegardez

Deinze

Projet A vendre
Sauvegardez

Deinze

Projet A vendre
Sauvegardez

Deinze

Recevez en première les

Recevez en première les à Deinze dans votre boïte mail

End Code