Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

17 appartements neufs a vendre a Denderbelle, Kapellenstraat 65

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Nieuwbouwproject met 17 luxueuze appartementen te koop in Denderbelle

Publiez sur 07/06/2019

Projet neuf.

Nabij het centrum van Denderbelle – centraal gelegen nabij Dendermonde en Aalst – langsheen de Kapellenstraat 65 realiseert ABS Bouwteam eind 2019 nieuwbouwproject ’FELIX’. Residentie ‘FELIX’ omvat 4 gebouwen met in totaal 17 luxueus afgewerkte appartementen.

Grote troef hier is dat alle appartementen voorzien zijn van een eigen private toegang. Hierdoor is er geen gemeenschappelijke inkomhal met trappenhal en lift nodig, wat de maandelijkse (syndic) kosten ten goede komt.

De gebouwen kennen een tijdloos karakter omwille van de vooruitstrevende architectuur met veel lichtinval, residentiële uitstraling en kwalitatieve afwerking naar keuze.

Het project bevindt zich bovendien in een groen kader. De volledig aangelegde tuin zorgt voor privacy en rust voor de bewoners.
Voor de sportievelingen is er een grote fietsenstalling aanwezig op de site, goed voor maar liefst stalling van 34 fietsen.

Rondom het project kan er worden op – en afgereden langs een privaat aan te leggen wegenis. Parkeren gebeurt langsheen deze wegenis, uit het zicht van de groene binnentuin. Dit zorgt bovendien ook voor een vlotte bereikbaarheid naar de appartementen.

  • Détail
  • Financier
1863301
Pas d'application
Pas d'application
Non
Non
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A vendre
Sauvegardez

Lebbeke

Projet A vendre
Sauvegardez

Lebbeke

Projet A vendre
Sauvegardez

Lebbeke

Recevez en première les

Recevez en première les à Denderbelle dans votre boïte mail