Neuf projet a vendre in Duffel Mechelsebaan 29

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Residentie Houtbay: BEN wonen in stijl

Publiez sur 19/02/2022

Projet neuf.

Residentie Houtbay, een buitengewone nieuwbouwresidentie gelegen aan de Mechelsebaan te Duffel. Een ideale locatie met een divers aanbod aan faciliteiten waaronder diverse wandel– en fietsroutes en een uitgebreid sport– en ontspanningsaanbod. Winkels, restaurants en bezienswaardigheden bevinden zich allen in de onmiddellijke omgeving.
Door het divers aanbod aan woongelegenheden komt dit heerlijke project in aanmerking voor zowel de investeerder als voor eigen bewoning.
Er werden in totaal 35 energiezuinige appartementen, met één, twee of drie slaapkamers, gerealiseerd verdeeld over drie gebouwen die allen voldoen aan een E-peil kleiner dan 20. De eerste vijf jaar betaalt u dus geen onroerende voorheffing. Letterlijk en figuurlijk klaar voor de toekomst.
In de gemeenschappelijke binnentuin is het excellent vertoeven aan de zwemvijver, een vakantiegevoel het hele jaar door. In de ondergrondse kelder werden de autostaanplaatsen, privatieve bergingen en fietsenstallingen voorzien. Bijkomende financieel voordeel is dat dit project kan genieten van 6% Btw (voor de facturen uitgeschreven in 2021, 2022 & 2023) indien de koper voldoet aan de federale voorwaarden. Verkoop onder registratierechten op het grondaandeel en vigerend BTW regime op de constructie. Wet Breyne van toepassing.

Voor verdere informatie of een vrijblijvende afspraak tel + 2 25 ... (voir) of mail

  • Détail
  • Financier
3172488
Pas d'application
Pas d'application
/
Pas d'application
/
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A vendre
Sauvegardez

Boechout

Projet A vendre
Sauvegardez

Lier

Recevez en première les

Recevez en première les à Duffel dans votre boïte mail

End Code