Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Projet neuf a vendre à Eeklo, Zandrugweg 1

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Projet - Zandrugweg, 9900 Eeklo

Publiez sur 21/02/2018

Projet neuf.

In een nieuwe en rustige woonbuurt in het centrum van Eeklo realiseert Danneels 12 nieuwe woningen in een hedendaagse architectuur. De bouwwerken zijn volop in uitvoering en een aantal woningen zijn op korte termijn beschikbaar. 

Deze woningen worden gebouwd op percelen van 178m² tot 306m² en allemaal beschikken ze over een aangename leefruimte, 3 of 4 slaapkamers en een zuidoost gerichte tuin. De meeste woningen hebben ook een inpandige garage. De woning op lot 3 werd ingericht als kijkwoning en is eveneens te koop. 

Onze keuze voor energiezuinige en duurzame bouwmaterialen resulteert in een lage woonkost voor de bewoners. De woningen worden uitgerust zonnepanelen, een ventilatiesysteem D, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en super isolerend glas. 

 


  • Détail
  • Fichiers
  • Financier
1628715
€ 259.000
Pas d'application
Pas d'application
Oui
Pas d'application
/
Oui
Non-sujetté aux inondations

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A vendre
Sauvegardez

Eeklo

€ 275.000

Projet A vendre
Sauvegardez

Eeklo

€ 290.529

Projet A vendre
Sauvegardez

Adegem

€ 284.099

Recevez en première les

Recevez en première les à Eeklo dans votre boïte mail