Neuf projet a vendre in Eeklo Tieltsesteenweg 75

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Villa Moeie - Moderne assistentiewoningen in aangelegd park!

Publiez sur 01/03/2022

Projet neuf.

Grote glaspartijen vloeien moeiteloos over in een strak gebouw. Ruime, overdekte terrassen maken het mogelijk om optimaal van het buitenleven te genieten.Dit gevoel wordt versterkt door de gezamenlijke tuin, waar men onder het tuinpaviljoen kan samenkomen voor een drankje of een babbel. De groene vingers zijn in de nabijgelegen moestuin in hun sas. Sportievelingen vinden zeker hun gading aan de petanquebaan.

Dit nieuwbouwproject omvat 2 gebouwen, het villagebouw en het residentiegebouw. Beiden beschikken over een eigen technische ruimte en fietsenstalling. Hier kunnen ook scootmobiels gestald en opgeladen worden.

In het residentiegebouw op de hoek van de Moeie en de Tieltsesteenweg, worden 27 assistentiewoningen afgewisseld met gemeenschappelijke ruimtes. Hier is onder meer het bureau van de woonassistent gevestigd. Daarnaast is er ook een ontmoetingsruimte met bar en salon, bezoekerstoilet en afvalberging.

Het aparte villagebouw bestaat uit 8 assistentiewoningen, en evenveel private kelders.

De 34 parkeerplaatsen zijn als volgt verdeeld:
- 3 parkeerplaatsen voor zorgverstrekkers en woonassistenten
- 2 (minder)valide bezoekersparkeerplaatsen
- 29 privatieve parkeerplaatsen met gepersonaliseerde beveiligde toegang.

Elke flat heeft een eigen water- en elektriciteitsteller, inbraakwerende voordeur en warmtepomp. Een afzonderlijke inkomhal zorgt voor privacy, de open keuken in de lichtrijke leefruimte maakt het aangenaam om familie en vrienden te ontvangen. De slaapkamers zijn royaal van grootte, zodat een dubbel bed én een kast er makkelijk passen. In de badkamer zijn discreet hulpmiddelen aangebracht, zoals een zitje in de douche en een handgreep naast het toilet.

Het gehele park is rolstoeltoegankelijk. Doorheen het appartement kan de bewoner een alarm activeren, of de zorgassistent bereiken voor meer hulp. Kortom, sfeer, comfort en hulp waren nog nooit zo toegankelijk!

Wenst u meer info over dit unieke project?
Bel dan Nic van Unicum voor een verhelderend gesprek op 09 33 ... (voir)

Onze CM partner:

  • Détail
  • Financier
1835792
Pas d'application
Pas d'application
Non
/
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A vendre
Sauvegardez

Eeklo

Projet A vendre
Sauvegardez

Eeklo

Projet A vendre
Sauvegardez

Eeklo

Recevez en première les

Recevez en première les à Eeklo dans votre boïte mail

End Code