Neuf appartement non à vendre à Eke Stationsstraat 5A

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartement avec une chambre

Publiez sur 09/06/2021

Appartement neuf 1 Chambre à l'étage 1.

Dit eenslaapkamerappartement van 55m² beschikt over een inkomhal met toegang tot de lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken met praktische bergruimte, één slaapkamer, een badkamer voorzien van een lavabo en inloopdouche en een afzonderlijk toilet. Het appartement heeft een westelijk georiënteerd terras van 3,9m².

Residentie Arlu is gelegen langs de Stationsstraat in Eke, een gezellige deelgemeente van Nazareth. Dit toonaangevend nieuwbouwproject bestaat uit 10 hedendaagse appartementen en biedt een onbelemmerd zicht op de Sint-Amanduskerk en het Kerkplein.

Het ontwerp van het gerenommeerde CAAN Architecten springt in het oog: dankzij de inspringende terrassen en de slanke staalstructuur krijgt het gebouw een dynamisch volume. Samen met de grote ramen en royale lichtinval staat het project garant voor een majestueuze woonbeleving.

Voor een optimaal comfort voor alle inwoners zijn er ondergronds 15 parkeerplaatsen en 10 privébergingen voorzien. Op de begane grond vindt u bovendien 20 fietsparkeerplaatsen.

WWW.LANDBERGH.BE + 2 25 ... (voir)

Structure : Chambre à coucher , Cuisine , Débarras , Inkomhal , Salle à manger , Salle de bains , Salle de séjour , Terrasse , Toilettes
  • Détail
  • Financier
1845721
19 540,00 €
55,00 m²
Sud-ouest
1
Oui conformement à
Non
Oui
En demande
En demande
Non
Construction permis
Pas d'application
Non
Oui
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Eke dans votre boïte mail

End Code