Neuf appartement a vendre à El Campo 00

Sauvegardez
133.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartement - 00, 34847 El Campo

Publiez sur 01/02/2017

Appartement neuf 2 Chambres.

Niet ver van de bekende badplaats Guardamar del Segura ligt een natuurgebied, rondom een groot zoutmeer.

Het is een rustige, fraai gelegen woonwijk. Bij de woonwijk is een klein centrum met diverse restaurants en bars waar u uitstekend kunt eten!

In 30 minuten rijdt u naar de luchthaven van Alicante. De prachtige brede zandstranden van El Moncayo en Guardamar met mooie duingebieden liggen op minder dan 7 km. afstand.

Op 400 meter van het meer wordt dit ruim opgezette project gebouwd. In het midden komt een grote gemeenschappelijke, tropische tuin met een ruim zwembad, fitness toestellen en een speelplaats.

Er zijn diverse types beschikbaar, met 2 of 3 slaapkamers. U kunt kiezen uit een appartement op de tussenverdieping, een appartement op de begane grond met een tuin, of op de bovenverdieping met een dakterras.

Onder het complex komt een parkeergarage. Een parkeerplaats is inbegrepen bij elk appartement.


DE REGIO:

Ten zuiden van Alicante begint de Costa Blanca Zuid. Door het prachtige klimaat wordt er in deze omgeving veel internationaal gewoond. Hierdoor is het niet alleen in de zomer, maar ook in de winter een levendig gebied, waar alle winkels en restaurants het hele jaar door openblijven.

De grootste plaats in dit gebied is Torrevieja, met haar kilometerslange boulevard, met vele barretjes en restaurants. Hier is een overdekte dagmarkt, waar u dagelijks vele verse producten kunt kopen. De winkels in het centrum zijn zeker de moeite waard. Kortom; winkelen, lekker eten en uitgaan doe je in Torrevieja!

U vindt in dit gebied vele mooie uitgestrekte zandstranden, o.a. in Guardamar del Segura, La Zenia en Campoamor.

Golfers kunnen hier hun hart ophalen, u vindt hier vele gerenommeerde golfbanen vlakbij elkaar, zoals Campoamor, Las Ramblas, La Finca, La Marquesa en Las Colinas Golf.

Volgens de UNESCO behoort deze regio tot de meest gezonde gebieden op aarde. Door de droge lucht wordt dit gebied speciaal aanbevolen voor mensen met problemen aan de luchtwegen of gewrichten.

Met zijn warme zomers en korte milde winters waarin de temperatuur meestal niet onder de 16 graden komt is de zuidelijke Costa Blanca de omgeving waar u heerlijk kunt genieten van de Spaanse zon!

Structure : Chambre (2) , Cuisine , Garage , Jardin , Piscine , Salle de bains , Terrasse
  • Détail
  • Financier
1266103
€ 133.000
80,00 m²
80,00 m²
2016
Sud
En demande
En demande
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Commercial A vendre
Sauvegardez

Aalst

€ 425.000

Commercial A louer
Sauvegardez

Aalst

€ 1.750

Commercial A louer
Sauvegardez

Roeselare

€ 800 - 900

Recevez en première les

Recevez en première les à El Campo dans votre boïte mail

End Code