Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Appartement à vendre Erembodegem, Termurenlaan 12

Sauvegardez
179.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Rustig gelegen service flat in centrum erembodegem

Publiez sur 11/04/2019

Appartement 1 Chambre.

Voor een bezoek bel Residentie Hof ter Muren is gelegen op een idyllische locatie aan de oevers van de Dender op nauwelijks 200m van het levendige centrum van Erembodegem en telt 40 assistentieflats.

Dit kwaliteitsvolle appartement biedt alle privacy en gezelligheid van een nieuwbouwappartement aangevuld met extra diensten gericht op veiligheid en comfort. Het appartement beschikt over een ruime leefruimte met zicht op het privéterras, een volledig ingerichte keuken, een apart toilet en boven vindt u de open slaapkamer, badkamer met lavabo, inloopdouche en toilet en een afzonderlijke berging. De duurzame materiaalkeuze rendeert in een laag energieverbruik.

De ontmoetingsruimte is het kloppend hart van de residentie, het sociaal-en culturele leven speelt er zich af voor de residenten die in deze woongemeenschap gemoedsrust vinden en volledig verzorgt worden door de CM-woon-assistent die via een noodoproepsysteem alle hulp binnen handbereik brengt en aandacht heeft voor sociale en culturele activiteiten.

U kunt ook een wandeling maken in de prachtige tuin met buitenterras. Het privédomein in de verkeersarme Termurenlaan is enkel toegankelijk voor bewoners en wordt begrensd door een pastorijtuin van ruim twee hectare en het natuurreservaat de Gerstjes.

Structure : Badkamer , Slaapkamer , Toilet (2) , Tuin
  • Détail
  • Financier
1805532
€ 179.000
60,00 m²
Noordoost
Oui
174 kWh/m²
20190305-0002138304-RES-1
Non
/
Pas d'application
Non
/
Non-sujetté aux inondations
Plaine inondable

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A vendre
Sauvegardez

Erembodegem

€ 199.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Erembodegem

€ 195.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Erembodegem

€ 185.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Erembodegem dans votre boïte mail