Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Appartement a vendre à Residentie Linde Ertvelde Lindenlaan 50

Sauvegardez
280.150
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Hoogwaardig afgewerkte duplex met twee slaapkamers en groot terras (nieuwbouw & aankoop mogelijk 6% BTW)

Publiez sur 25/03/2021

Appartement 2 Chambres.

Nieuwbouwproject 'Linde' is gevestigd in het centrum van Ertvelde. Dit kleinschalig project bestaat in zijn totaliteit uit een handelszaak, twee appartementen en vier duplexen waarvan twee met een aparte ingang via de Heilige Geeststraat 22.  Uw wagen kan u zorgeloos plaatsen in een garagebox of bovengrondse staanplaats. Het project situeert zich in de Lindenlaan 50 op een boogscheut van het centrum van Ertvelde. 

Dit duplex appartement is gelegen op de derde en vierde verdieping en heeft volgende indeling: inkomruimte, bezoekerstoilet, lichtrijke leefruimte met toegang tot het terras, ruime geïnstalleerde open keuken , functionele bergruimte, een eerste grote slaapkamer op de derde verdieping. De tweede slaapkamer bevindt zich op de vierde verdieping, daar is tevens de volledig ingerichte badkamer aanwezig. Deze duplex heeft een bewoonbare oppervlakte van 108 m² en een zeer groot terras van 15 m².
U heeft de mogelijkheid tot aankoop van één of meerdere autostaanplaatsen/ garages.  

Binnen de voorop gestelde prijs wordt u een volledig afgewerkt appartement aangeboden. U als koper kiest zelf de interieurafwerking in samenspraak met de bouwheer.  Elk appartement wordt standaard voorzien van vloerverwarming. 

Benieuwd naar dit nieuwbouwproject? De bouwplannen en lastenboek zijn beschikbaar bij ons op kantoor. Contacteer ons voor meer informatie op 09 39 ... (voir)

Structure : Slaapkamer (2)
  • Détail
  • Financier
2451451
Residentie Linde
€ 280.150
108,00 m²
2021
Non
En demande
En demande
Non
Construction permis
Pas d'application
Non
Non
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A vendre
Sauvegardez

Ertvelde

€ 299.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Ertvelde

€ 253.400

Appartement A vendre
Sauvegardez

Ertvelde

€ 299.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Ertvelde dans votre boïte mail