Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Neuf appartement a vendre à Residentie Linde Ertvelde Heilige Geeststraat 103

Sauvegardez
299.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Hoogwaardig afgewerkte duplex met drie slaapkamers (nieuwbouw & aankoop mogelijk 6% BTW)

Publiez sur 25/03/2021

Appartement neuf 3 Chambres.

Nieuwbouwproject 'Linde' is gevestigd in het centrum van Ertvelde. Dit kleinschalig project bestaat in zijn totaliteit uit een handelszaak, twee appartementen en vier duplexen waarvan twee met een aparte ingang via de Heilige Geeststraat.  Uw wagen kan u zorgeloos plaatsen in een garagebox of bovengrondse staanplaats. Het project situeert zich in de Lindenlaan 50 op een boogscheut van het centrum van Ertvelde. 

Dit duplex appartement is gelegen op de eerste en tweede verdieping van het gebouw en heeft een aparte ingang via de Heilige Geeststraat 103. De duplex heeft volgende indeling: inkomruimte, bezoekerstoilet, ruime geïnstalleerde open keuken met toegang tot het terras, , lichtrijke leefruimte, functionele bergruimte. Er zijn drie comfortabele slaapkamers op de tweede verdieping met een uitgeruste badkamer. Deze duplex heeft een bewoonbare oppervlakte van 128 m² en een zonnig terras van 8 m².
U heeft de mogelijkheid tot aankoop van één of meerdere autostaanplaatsen/ garages.  

Binnen de vooropgestelde prijs wordt u een volledig afgewerkt appartement aangeboden. U als koper kiest zelf de interieurafwerking in samenspraak met de bouwheer.  Elk appartement wordt standaard voorzien van vloerverwarming. 

Benieuwd naar dit nieuwbouwproject? De bouwplannen en lastenboek zijn beschikbaar bij ons op kantoor. Contacteer ons voor meer informatie op 09 39 ... (voir)

Structure : Slaapkamer (3)
  • Détail
  • Financier
2538219
Residentie Linde
€ 299.000
128,00 m²
2021
Non
En demande
En demande
Non
Construction permis
Pas d'application
Non
Non
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A vendre
Sauvegardez

Ertvelde

€ 280.150

Appartement A vendre
Sauvegardez

Ertvelde

€ 253.400

Appartement A vendre
Sauvegardez

Ertvelde

€ 299.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Ertvelde dans votre boïte mail