Projet a vendre in Estepona La Resina x

Sauvegardez
à partir de € 349.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Projet - La Resina, 29680 Estepona

Publiez sur 01/09/2021

Projet.

Oasis 325, exclusieve woningen speciaal ontworpen voor u om te genieten van de mediterrane levensstijl. De zuidelijke ligging, het glazen oppervlak en de grote terrassen zorgen voor een optimaal gebruik van het zonlicht.
Binnen is de unieke verdeling speciaal ontworpen om ruime leefruimtes te bieden waar het interieur is verbonden met de buitenruimtes om licht en ruimte te maximaliseren.
De open lounge met de keuken vloeit naadloos in elkaar over en staat in verbinding met het grote terras om een unieke leefruimte te creëren. De glazen reling die het grote terras omsluit, biedt een ongeëvenaard uitzicht op de natuurlijke omgeving.
Daarnaast zijn er de gym en spa ruimtes die de waarde van het ontwerp van Oasis 325 verhogen en zorgen voor een ruimte waar men gewoon kan ontspannen, sporten of vanuit huis werken in onze prachtige co-working ruimte .
Een lange lijst van details zijn ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken, zodat u kunt genieten van het bevoorrechte klimaat van Estepona en de bries van de Middellandse Zee.
Oasis 325 biedt haar eigenaren een exclusieve en complete SPA waar u zich kunt onderdompelen in het water en simpelweg kunt ontspannen en tot rust komen.
De directe toegang vanuit de aangelegde zone moedigt ontspanning aan en het genot van fantastische faciliteiten die worden aangevuld met een gebied met kleedkamers , toiletten en douches.
In Oasis 325 wordt lichaamsbeweging een andere manier om te ontspannen en te zorgen voor onze grootste schat: ons lichaam.
Om deze reden is een grote ruimte voorzien van hoogwaardige cardio- en trainingsapparatuur.

Oplevering voorzien 1Q 2025

Meer info gewenst betreffende beschikbaarheid, aarzel niet om ons te contacteren.

  • Détail
  • Fichiers
  • Financier
3071788
à partir de € 349.000
Pas d'application
Pas d'application
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A vendre
Sauvegardez

Estepona

€ 300.000 - 350.000

Projet A vendre
Sauvegardez

Estepona

€ 300.000 - 350.000

Projet A vendre
Sauvegardez

Estepona

€ 300.000 - 350.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Estepona dans votre boïte mail

End Code