6 appartements a vendre a veurne ZUIDSTRAAT 61

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Projet - ZUIDSTRAAT, 8630 Veurne

Publiez sur 03/05/2019

Projet neuf.

Toparchitectuur in het hartje van Veurne, luxueuze appartementen te koop in een kleinschalig project.

Deze kleinschalige nieuwbouw residentie op wandelafstand van de “Markt van Veurne” biedt 10 prachtige appartementen, allen voorzien van een mooi terras, grote ruime leefruimte met open keuken, badkamer voorzien van dubbele lavabo en ligbad, apart toilet, bijkomende berging voor de wasruimte.

In dit nieuwbouwproject worden de appartementen prachtig afgewerkt met oog voor kwalitatieve materialen. Hierbij is er toch ook de mogelijkheid om een eigen toets van afwerking in het appartement te creëren, in overleg kan u ook een eigen keuze maken naar afwerking toe. Vb. van bad naar inloopdouche, keuze keramische vloertegel of parket …

Voor ieder appartement is er de mogelijkheid voor aankoop van een ruime staanplaats in het gebouw. In de kelder bevindt er zich alsook een gemeenschappelijke fietsenberging en een aparte vuilnisberging.  Voor ieder appartement is er een ruime aparte berging voorzien in de kelder.

6 appartementen worden voorzien van 2 terrassen, dit zowel aan de leefruimte als aan de slaapkamers, zodat u reeds vanaf ’s morgens kan genieten van de koffie op het terras aan de slaapkamers.

Voor bespreking en inzicht van de bouwplannen: +8 52 ... (voir) Zaakvoerder Blondine Vlietinck

 

  • Détail
  • Financier
1829382
"Jules I"
2019
Pas d'application
Pas d'application
Non
Construction permis
Terrain d’habitation
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Furnes dans votre boïte mail

End Code