Neuf commercial non à vendre à Gent Vlaanderenstraat 25

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

A LOUER CHEZ LANDBERGH: Immeuble commercial à Gand

Publiez sur 09/06/2021

Commercial neuf.

In de bruisende binnenstad van Gent vindt u het prestigieuze nieuwbouwproject Domus Aurea gelegen in het tweede deel van de Vlaanderenstraat. Deze majestueuze winkelstraat staat gekend voor haar waardevol vastgoed en haar genietbare mix van wereldkeuken- en sterrenrestaurants, de betere handelszaken en hoogst exclusieve verblijven. Met haar directe bereikbaarheid, tussen het Zuid en de drie torens, biedt de Vlaanderenstraat een fel begeerde visibiliteit dankzij de erg drukke passage van zowel voetgangers, fietsers, de tram- en buslijnen en het doorgaand autoverkeer. 

Het bekroonde architectenduo Govaert en Vanhoutte leverde met dit project een internationaal bekroond meesterwerk af bestaande uit een prestigieuze handelsruimte en twee zeer ruime op-en-top luxeappartementen met verscheidene terrassen en verbluffende zichten. Dit project levert het nagenoeg perfecte evenwicht tussen de introductie van hedendaagse top-architectuur en het respect van het historische uitzicht van de gevelrij. 

Deze prestigieuze, doorzon handelsruimte bevindt zich zowel over de volledige gelijkvloerse als de voorste zijde van de eerste verdieping met riante glaspartijen over beide bouwlagen. Zowel qua visibiliteit als qua etalageruimte is dit hoogst uitzonderlijk. Bovendien is er nog een tweede vitrine langs de Notarisstraat. 

Met een totale handelsoppervlakte van maar liefst 300 m² biedt deze unieke handelsruimte een waaier aan commerciële mogelijkheden. Het pand wordt wind- en waterdicht opgeleverd en kan afgewerkt worden naar eigen smaak in functie van uw activiteiten en voorkeuren. 

De verkoop van deze exclusieve handelsruimte gebeurt volledig onder het BTW-stelsel (21%). Mits verhuur met BTW, is een volledige BTW-recuperatie mogelijk. Momenteel wordt deze handelsruimte te huur aangeboden voor EUR 6750/maand. 

De handelsruimte is droog en veilig te bereiken dankzij de ondergrondse parking, toegankelijk via de autolift uitgevend langs de Notarisstraat. De prijs van deze autostaanplaats bedraagt EUR 65.000 (excl. BTW). 

Deze handelsruimte is onmiddellijk beschikbaar. 

Videopresentatie:  

Benieuwd naar deze exclusieve handelsruimte in Gent? 
Maak een afspraak via of 09 22 ... (voir)

www.landbergh.be

  • Détail
  • Videos
  • Financier
2038482
Voorjaar 2020
2 Façades
300,00 m²
2019
Oui conformement à
Oui
Pas d'application
Pas d'application
Non
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Gand dans votre boïte mail

End Code