Maison non à vendre Gent Madeliefjesstraat 23

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Madeliefjesstraat, 9000 Gent

Publiez sur 09/06/2021

Maison 2 Chambres.

Deze gerenoveerde woning situeert zich langs de Madeliefjesstraat, vlakbij het centrum van Gent. De woning is gelegen op een zuidoostelijk georiënteerd perceel van ca. 38 m 2 en heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 70 m 2 . Bovendien geniet deze woning van een zonnige koer. 

Op het gelijkvloers is de woning ingedeeld in een gezellige woonkamer met open keuken. Het schuifraam in de keuken zorgt voor veel natuurlijk lichtinval en geeft toegang tot het zonnige koertje. Verder biedt deze benedenverdieping ook een toilet en een badkamer. De eerste verdieping biedt plaats voor een eerste slaapkamer, deze wordt momenteel gebruikt als bureau. Op de tweede verdieping komt men terecht in de tweede slaapkamer. 

Deze woning werd in de zomer van 2019 volledig gerenoveerd. Zo werden alle ruimtes herschilderd, werd de elektriciteit volledig vernieuwd en werd er een nieuwe condensatieketel geplaatst. Bovendien werd een nieuwe op maat gemaakte keuken geplaatst met massief houten aanrecht en nieuwe inbouwtoestellen o.a. een vaatwasmachine, koelkast, diepvries, dampkap etc. Daarnaast werd de woning afgewerkt met kwalitatieve design materialen waaronder het behangpapier, de gordijnen, de wandbetegeling in de keuken, houten parketvloeren etc. Ook alle lichtarmaturen werden vervangen. 

Tenslotte zijn de ligging en bereikbaarheid nagenoeg uitstekend. De woning is rustig gelegen, bevindt zich op een boogscheut van belangrijke invalswegen en heeft verschillende bus-, tram-, en treinverbindingen in de nabijheid. 

Centrale verwarming op aardgas / EPC: 501 / Mobiscore: 9,5. 

Videopresentatie:  naar deze gezellige woning in Gent? 
Maak dan een afspraak via of 09 22 ... (voir)



 

Structure : Chambre à coucher (2) , Cuisine , Salle de bains , Salle de séjour , Toilettes
  • Détail
  • Financier
2107281
2 Façades
70,00 m²
38,00 m²
2019
Sud-est
Oui conformement à
Oui
501 kWh/m²
icon epc epc_F
20180302-0002037598-1
Construit avant 1962
Pas d'application
Oui
/
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Gand dans votre boïte mail

End Code