A vendre à Green Business Park Woudpark Genk Woudstraat 25

Sauvegardez
à partir de € 165.600
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Green Business Park Woudpark

Publiez sur 03/09/2021

Projet neuf.

GREEN BUSINESS PARK WOUDPARK - EXTRA RUIMTE VOOR UW BEDRIJF IN GENK!

Het perceel op de Woudstraat 25 in Genk, zal binnenkort omgetoverd worden tot een modern bedrijvenpark van 40 units. Door de strategische ligging op het industrieterrein van Genk-Noord, heeft u op deze locatie een goede bereikbaarheid vanaf de autosnelweg om uw bedrijf op te starten of verder te laten groeien.

Het project zal een combinatie worden van energie-efficiëntie, duurzaamheid en werkcomfort. U heeft de keuze tussen verschillende units vanaf 144 m2 tot 432 m2, aangepast aan de specifieke noden van uw bedrijf. Er is telkens een mogelijkheid voor een opslagruimte en afhankelijk van wat u nodig heeft, kan er gekozen worden voor een etalage of kantoor op het gelijkvloers. Ook een mogelijkheid voor een mezzanine op de verdieping kan besproken worden.  De eenheden worden afgeleverd in hun casco toestand, alle specificaties worden beschreven in het lastenboek.

Voor elke unit is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en eventueel zelfs extra voorzieningen voor uw cliënteel of werknemers (met mogelijkheid tot elektrisch opladen). Twee parkings per unit zijn verplicht aan te kopen.

De gemeenschappelijke faciliteiten voor het gehele bedrijvenpark zullen aangelegd worden door de bouwheer. Zij staan garant voor het S.E.Q. label (Safety Environment and Quality), een pakket opties die de veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit van het KMO park naar een hoger niveau tilt. 

Wenst u meer informatie? Neem dan snel contact op met ons kantoor op +1 30 ... (voir) of

  • Détail
  • Financier
3057313
Green Business Park Woudpark
à partir de € 165.600
2022
Oui conformement à
Pas d'application
Pas d'application
Non
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Commercial A vendre
Sauvegardez

Lievegem

€ 650.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Roeselare

€ 250.000 - 300.000

Maison A vendre
Sauvegardez

Lievegem

€ 600.000 - 700.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Genk dans votre boïte mail