Appartement à vendre Guardamar Del Segura GUARDAMAR

Sauvegardez
229.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Pure Luxe!

Publiez sur 14/09/2018

Appartement.

Dit indrukwekkende appartement is gelegen in het luxe complex Marjal Beach, gelegen op wandelafstand van het prachtige strand van Guardamar.

Het apartement heeft een woon oppervlakte van 107m2 met een ruime woonkamer met toegang tot het terras van 17m2 met een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee en de gemeenschappelijke ruimte.

Het appartement beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. De grote slaapkamer heeft een inloopkast en een eigen badkamer. Een volledig uitgeruste keuken met bijkeuken en wasruimte.

Het appartement wordt gemeubileerd verkocht en is uitgerust met een domoticasysteem waarmee u het alarmsysteem, de verlichting, de elektrische zonwering, rolluiken en de airconditioning kunt regelen. Er is alsook een eigen parkeerplaats, een  berging inbegrepen, beiden bevinden zich in de kelder van het gebouw.

Binnen het complex vindt u een breed aanbod aan gemeenschappelijke voorzieningen zoals een buitenzwembad, een verwarmd binnenzwembad, een fitnessruimte, een sauna, een kinderspeelplaats en 24-uur beveiliging.

Guardamar del Segura is een authentieke Spaanse stad op slechts 30 minuten rijden van de luchthaven van Alicante. Langs de lange strandboulevard vindt u een breed aanbod aan restaurants, bars en winkels. In het noordelijke deel van de stad vind je een mooie haven. Het gebied staat ook bekend om de prachtige dennenbossen.

  • Détail
  • Financier
1725340
€ 229.000
En demande
En demande
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A vendre
Sauvegardez

Guardamar Del Segura

€ 215.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Guardamar Del Segura

€ 200.000 - 250.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Guardamar Del Segura

€ 207.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Guardamar Del Segura dans votre boïte mail

End Code