Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Neuf maison a vendre à Harelbeke Nieuwstraat 5a

Sauvegardez
271.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Nieuwstraat, 8530 Harelbeke

Publiez sur 03/07/2019

Maison neuve 3 Chambres.

Goed nieuws! In het kader van sociaal woningbeleid (eigen bewoning of sociaal verhuur) is de BTW-tarief verlaagd van 21% naar 6%.
Dit verlaagde tarief in geval van afbraak en heropbouw van gebouwen is van toepassing op deze woning, wat een aanzienlijke besparing met zich meebrengt!
Informeer bij ons naar de voorwaarden.
Energiezuinige woning, in het centrum van Harelbeke.
Deze woning is ideaal gelegen: rustig in het begin van een vernieuwde straat met éénrichtingsverkeer, doch op een steenworp van de hoofdstraat met al zijn handelsactiviteiten.
De woning werd gebouwd met het E-30 peil (bijna energieneutrale woning), waardoor er weinig energieverbruik is (gebruik van regenwater, zonnepanelen op het dak, isolatie, condensaatbrander op gas) en er bovendien voor 5 jaar een korting van 50% is op de onroerende voorheffing.
Via de inkom (met bezoekerstoilet) van deze nieuwbouwwoning, komen we in de open leefruimte, bestaande uit de keuken (afgewerkt met granietbladen en ontbijtbar), de eetplaats en het salon met parketvloeren, van waaruit we (via groot schuifraam) toegang en zicht hebben op het terras (20 m²) en de garage (in optie).
Op de 1 ste verdieping zijn er een berging (met aansluiting van de wasmachine), een badkamer (ligbad, douche, badkamermeubel met 2 wastafels, handdoekenradiator), een apart toilet en 2 ruime slaapkamers, voorzien van laminaatvloeren.
De 2 de verdieping is vlot te bereiken met een vaste trap en deze kan nog gebruikt worden voor 2 grote slaapkamers, of een master-bedroom (33 m², met terras).
Bel ons voor vrijblijvende informatie.
 

Structure : (3)
  • Détail
  • Financier
1876657
€ 271.000
160,00 m²
Oui conformement à
En demande
En demande
30
/
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Maison A vendre
Sauvegardez

Harelbeke

€ 285.000

Maison A vendre
Sauvegardez

Harelbeke

€ 250.000 - 300.000

Maison A vendre
Sauvegardez

Harelbeke

€ 298.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Harelbeke dans votre boïte mail